Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » S. O. S! Nem jó a gépem,...

S. O. S! Nem jó a gépem, elromlott. Segítettek?

Figyelt kérdés
Amikor ment a gép,tehát futott rajta a net meg néhány program,akkor áramszünet lett.Aztán később visszakapcsoltam a gépet,és vmi.szöveget ír ki,és akkor alul lehet menni a Windows Normál módú indítására,Csökkentett módra (3 féle Csökkntett mód van) és A legutolsó helyes működésre vagy vmi.ilyesmire... És én rámentem az összesre,de csak újraindul.Ti voltatok már így???
2010. máj. 14. 14:29
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Mi az a szünetmentes táp?
2010. máj. 14. 14:47
 12/18 A kérdező kommentje:
És ha letöltöm ezt a Linuxot,akkor utána azzal mit csináljak?
2010. máj. 14. 14:48
 13/18 anonim ***** válasza:

A szünetmentes táp valójában egy akumulátor, de csak pár percig tart, amíg rendesen kikapcsolod a géped, és elmentesz mindent. (Vannak olyanok, amik sokáig bírják, de neked szerintem 5 perc is elég, így olcsóbb... :P)

A Linuxit kiírod CDre, DVDre, vagy pedig pendrivera teszed, ha iso fájlt kapsz, egyszerűen megnyitod nero-val, vagy mással és kiírod. (ha winrarral vagy hasonlóval nyitod és kibontod, és utána írod, akkor nem fog menni.)

2010. máj. 14. 14:58
 14/18 anonim válasza:
nekemis volt vmi hasonlóm és akk restart és nyomkodtam az fnentudom mélyk gombját és kijött vmi olyan h legutolsó helyes művelet inditása vagy valami hasonló nem emlékszem pontosan de ha szeretnéd megkérdezem a párom délután hazajön és megírom:)
2010. máj. 14. 15:04
 15/18 anonim ***** válasza:
szerintem semmi baja a gépnek csak be kel állítan
2010. máj. 14. 15:06
 16/18 anonim ***** válasza:
szerintem semmi baja a gépnek csak be kel állítani
 17/18 anonim ***** válasza:
upsz
 18/18 anonim ***** válasza:

A szünetmentes táp egy olyan kiegészítő eszköz, ami rövid ideig áramszünet esetén akkumulátorról látja el a számítógéped energiával, ezenkívül védi a feszültség ingadozásoktól.

[link]

[link]

[link]

A Linux egy (többnyire) ingyenes operációs rendszer, amit telepíthetsz a gépedre és használsz, amíg nem tudsz új Windows telepítőt szerezni. Nagyon jó cucc, rengeteg ingyenes program van hozzá. Ezt ajánlom:

[link]

[link]

2010. máj. 14. 15:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!