Lehet abból baj ha videokártyám rövid ideig hűtés nélkül ment?
Figyelt kérdés
89 fokos volt amikor észrevettem.Azthiszem rövid ideig ment ilyen hőfokon.Lehet ebből baj?2010. máj. 14. 14:28
1/7 A kérdező kommentje:
ja és grafikailag jó nincsen ek hibák.
2010. máj. 14. 14:28
2/7 anonim válasza:
Ha még működik, akkor szerintem nem.
Nekem is volt egy Inno3D GeForce 6600-asom, az szerintem napokig ment hűtés nélkül (mire észrevettem, már 106 fok volt), és túlélte. Sajnos kettétört a hűtőventilátor járókereke, ezért az egész ventit le kellett cserélni, de megúszta, utána még egy évig használtam, és jól működött. Telepíts Everest-et, vagy valami hasonlót, hogy legközelebb észre vedd az ilyeneket.
3/7 anonim válasza:
ha még megy semmi baja nem lesz. Pucold ki egy kicsit a hűtőt meg kenj pasztát, ha kevés lenne.
4/7 anonim válasza:
89°C egy videókártyánál még egészséges. Terheld meg egy furmark-kal, és ha akkor sem hibázik, akkor semmi baja.
5/7 anonim válasza:
100 fokig még jó vagy. A vga-k bírják a hőt. Igaz én már attól infarktust kapok ha 70 felé megy(de ez egyéni szocprobléma) szeretem ha hideg a cucc egy kicsit :D
6/7 anonim válasza:
15:09
Ha a sajátjáról van szó, mindenki sokkot kap XD
A másé meg mehet 110 fokig, a videokártya addig videokártya, amíg le nem folyik a ház aljára...
7/7 anonim válasza:
Hát van akit nem zavar ha 90-100 fokon megy a cucc, mert elviekben bírják azt is, de engem kifejezetten zavar ha meleg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!