Ez jó tápegység?
Még olcsóbban,15 000 ft-ért a Chieftec GPC-700S tápja is szóba kerülhet...Ennél max kell vga tápkábel átalakító is.
De ezzel sem lenne semmi gond a megbízhatóság terén...
Még egy gtx 1070 sli rendszert is kiszolgálna minden gond nélkül...
OFF: Bővítettem a listát, még kicsit hozzá is írtam.
ON: Képzeld kérdező van egy HD6950-em :) Ez a VGA 200W-os tdp-vel rendelkezik, előtte volt egy HD5850-em 150W-os tdp-vel, A gépem a HD5850 (XFX Black Edition)-nel 220w-ot fogyasztott (Egy Cooler Master Elite power táppal). A HD6950-nel, 3 wattal tudtam megugrani a 200W-ot ha az említett Cooler Master táppal, na most cseréltem tápot, tegnap, egy Corsair CX450M-re. Mos tmár csak nagynehezen tudok 200w-ot is kihúzni a gépből. (Ezek konnektor felől mért értékek, tehát benne van a ahtásfok. A gép valahol 180W környékén fogyaszthat.)
Te egy nVidia kártyát szeretnél hajtani, az AMD kártyák többet szoktak enni. Szerintem a kártyád az ég világon soha nem fog 200w-nál többet lenyelni, de szerintem még ez is sok, jó ha 150-et eszik. De ha összeadsz mindent, akkor is bőven el kell bírnia egy 450-es tápnak. És még ugye azt is tudjuk ,hogy azért írnak 600W-ot mert feltételezik ,hogy valami legendás szar tápod van.
Egyébként épp most készülök leírni ezt az egészet egy blog formájában, hogy linkelgethessük olyan laikusoknak mint amilyen te is vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!