Hogyan tudom megtartani az alap rezoluciot?
Kiírja valahol ezt a 1280x768-as felbontást, vagy csak kb. ekkorának néz ki?
Tehát egyszerűen csak minden nagyon kicsi a képernyőn, - és nagyítani kell hogy lásd, - szerintem ilyenkor csak nagyobb képátlójú monitorral oldható meg a probléma.
Így nagyobb felbontás mellett nagyobbak lesznek a betűk is.
150% allitassal (amikor jol lattszik minden) tobb rezolucio viszgalo site, azt irja hogy 1280x750 a felbontasom. Ha vissza allitom a windows-t 100%-ra, akkor ugyanezek a site-ek azt irjak ki, hogy 1920x1080 a felbontasom, de igy nem latok majdnem semmit.
20 colos monitoromat eladtam, 24 colost vettem, de ugyanaz a problema.
Gtx 750 ti videokartyam van, ennek az allitasa sem segit semmit.
Szóval csak annyinak látod.
Nincs ezzel gond, nyilván, ha mindent másfélszeresére nagyítasz, akkor a felbontás érzete a kétharmadára esik vissza. Ne ilyen csodaprogramokkal nézd meg a felbontást, hanem a windowson. Ott hidd el, 1920x1080 lesz, mert tényleg annyi is.
Ha nem akarsz skálázással játszani, akkor a megoldás, hogy veszel egy másfélszer ekkora monitort.
Hm...lehet hogy igy van, es a site-ek nem meggyozoek... de megis...
Ami igaz, a windows is es a videokartya is azt irja ki 1920x1080 native, current. Tehat ugy hasznalom.
Trukkos a helyzet de ez van.
1.5 meteres kepernyore, nem tellik.
Ment a zold kez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!