Amd Ryzenhez adnak gyári hűtöt?
Figyelt kérdés
Mint ahogy már emlitettem az lenen a kérdésem hogy adnak-e hűtöt, illetve ha igen akkor számítsak rá? Vagy ink rendeljek hozzá külön, és ha igen akkor irjátok le létszíves ti mit ajánlanátok hozzá. Előre is köszönöm a választ.2017. ápr. 20. 18:06
1/4 anonim válasza:
Szerintem box ban(nem tálcás) igen. De érdemes külön hűtőt venni. Én deepcoolt ajánlom ár/érték arányban.
2/4 A kérdező kommentje:
Értem, köszönöm.
2017. ápr. 20. 18:52
3/4 anonim válasza:
ha nem oem /dobozost de hűtő nélküli kiadást veszel akkor igen, adnak.
"adnak-e hűtöt, illetve ha igen akkor számítsak rá" igen, ha adnak akkor számíts rá, hogy adnak (wtf?)
az, hogy szükséged van-e másik hűtőre azt neked kell eldöntened: vannak akik nem viselik el, ha kicsi hangja is van a gépüknek. én nem ilyen vagyok, gyári intel hűtőt hajtok, bőven elég nekem.
4/4 anonim válasza:
adnak méghozzá nagyon jó minőségűt nem olyat mint általában adnak intel amd semmirevalót.
Enyhe tuningot is bír de alapórajelen nem hangos és nem is melegszik nagyon eltalálták.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!