Nem tudom jo helyre irok-e. Melyik a legjobb ipad vagy tablet szamomra ha maximum 160 000 ft. Ot akarok erte fizetni es szeretnek rajzolni rajta illetve illusztraciora hasznalni?
Figyelt kérdés
es meg annyi h ezekhez kulon programot kell letoltsek? olyan kellene amelyiknek nem olyan kicsi a kepernyoje. bocsi de nem ertek ezekhez. koszi a segitsegetek!2017. ápr. 20. 13:25
1/8 anonim válasza:
valami i7 -es procival szereltet érdemes.
2/8 A kérdező kommentje:
Tudnal irni peldat?
2017. ápr. 20. 13:57
3/8 anonim válasza:
Ezt ugye te se gondoltad komolyan...?
Igen, van i7-es CPU-val tablet, de az éppenséggel közel sincs a 160-hoz, de még a 300-hoz se mivel a legolcsóbb amit találtam és használható is valamire az 450 ezer...
4/8 anonim válasza:
Rajzolásra én ezt javaslom inkább:
5/8 A kérdező kommentje:
Akkor tegyuk fel h nincs felso arkategoria. Tablet vagy erintokepernyos laptop jobb erre a celra? Es melyik?
2017. ápr. 20. 15:53
6/8 anonim válasza:
Akkor, ha nincs még pc-d, vagy laptopod, akkor egy laptop(vagy pc) + wacom digitalizáló tábla, mint amit fentebb linkeltem. Sokkal pontosabbak ezek a direkt rajzolásra szánt céleszközök, mint akármelyik érintőképernyős tablet vagy laptop. Pluszba nyomás erősségével vonalvastagságot is tudsz befolyásolni, amire az érintőképernyők jelenleg nem képesek. Plusz még egyéb kényelmi dolgok...
7/8 A kérdező kommentje:
Ok. Koszonom a hasznos valaszokat mindenkinek :)
2017. ápr. 20. 22:12
8/8 A kérdező kommentje:
2017. ápr. 21. 07:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!