Ez a proci hűtő elég ehhez a processzorhoz?
10-12 között keresnék i7 7700k procihoz hűtőt.
Be Quiet! Pure rock ezt találtam ebben az árban a legjobbnak .
mit gondoltok elég?
ő lenne!
köszi
nem rossz hűtő, de ez jobb
köszi a választ de elvileg csak ezekhez jó ez van oda írva: Intel Sockel 775, 1155, 1156,1366, 2011
nekem meg 1151 es a foglalat
Ahhoz is jó!!!!
S1155,s1156,s1150,s1151 mind azonos hűtőfoglalatú!!!
a specifikációban így szokták feltűntetni hogy s115x
Kérdező, ne hagyatkozz sose az ilyen árukereső oldalak vagy magyar webshopok leírásaira!
Mert egyszer leírják, utána soha többé nem frissítik azt. Lusták, nem törődömek. Pedig nekik lenne az érdekük.
A furat távolság és a foglalat fizikai felépítése ugyan az LGA1155,1150, 1151 -nál. Csak +- 1-2 láb és a lábak elrendezése változott.
A gyártó honlapján oda is van írva, hogy kompatibilis vele.
"The mounting system ensures a simple and secure installation of the cooler on the sockets 2011, 2011-v3, 1366, 115x (Skylake compatible), AM3(+), AM3, AM2(+), AM2 as well as FM1."
A borda valamivel nagyobb és 6 hőcsővel rendelkezik a másik hűtő 4 hőcsövével szemben. Ezek a hőcsövek gázzal vannak feltöltve, amik nagyon jó hővezetők, így nagyon gyorsan elszállítják a hőt a CPU-val érintkező részről.
A matterhorn még fx9xxx szériával is megbírkózik, pedig ott 250w hőveszteségről beszélünk, az i7 meg sem kottyan neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!