AMD (egy új korszak kezdete? )?
A processzorok nagyon jók. Amikor az Intel megoldásainál kicsit lassabbak, akkor se nagy a különbség (10%), viszont egy 1600/1700 ár-érték arányban nagyon ott van.
A Vegáról sajnos semmi hivatalos információ nincs még a nevén kívül, így erről nem lehet véleményt formálni. Állítólag májusban várható, de ez is csak fél-hivatalos információ. Meglátjuk, ha megérkezik.
AM4 foglalatra egyébként azért érdemes építeni, mert az AMD ugyanazt csinálja, amit a korábbi foglalatok esetében is tett. Pár évig az összes proci erre fog épülni. Ha veszel most egyet, 1-2 év múlva tudsz fejleszteni anélkül, hogy a fél gépet ki kellene cserélni.
Jelenleg az AMD ryzen processzorai versenyképesek,sőt,ahogy néztem,az intel elkezdte lassan engedni a processzorainak az árait.
#5 - nekem is amd kártyám van,és teljesítmény romlást nem tapasztaltam.
sőt,mindig a legújabb drivert használom,és a radeon szoftverbe épített reliveval videózok,vagyis nekem csak jó tapasztalataim vannak.
mondjuk a linuxra kiadott radeongpu-pro driverük semmire nem jó,azon kívül,hogy jó hangos legyen tőle a videokártya. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!