Milyen lenne a lehetséges legjobb gaming pc?
Kiváncsi vagyok, mi lenne benne és mennyibe kerülne a lehetséges legjobb számítógép.
Szabályok:
1. Egyedüli cél, hogy a mostanára már megjelent játékok maximális részletesség mellet, 4k felbontáson a lehető leggyorsabban fussanak rajta. Ezenfelül számít a játék -betöltési idő is, de a betöltési sebesség nem mehet az fps szám rovására. Pl egy pci express ssd akadályozhatja a videokártya hűtését.
2. Természetesen overclockolnám, amennyire lehet.
3. A számítógépnek a bekapcsolás és esetleges állítgatások után külső beavatkozás nélkül is működnie kell. Tehát nem érek rá folyékony nitrogént öntögetni.
2. A gép legalább 1tb ssd és 4tb hdd tárhellyel rendelkezik. A hdd sebessége nem fontos.
3. Ha ugyanazt a játék -teljesítményt meg lehet venni olcsóbban, akkor nekem az olcsóbb kell. Tehát csak akkor legyen benne 120 000 forintos alaplap, 128Gb 3000mhz ram, vagy 600 000 forintos processzor, ha ettől a játek teljesítmény is jobb lesz.
4. Alkatrészeket csak az argep.hu, arukereso.hu, pcx.hu oldalakról lehet választani. Ez alól a videokártya kivételt képez, de a rá való hűtés már nem.

Kiváncsi vagyok, hogy ha sok pénzem lenne és szeretném megvenni a legjobb gépet, akkor mit kéne bele vennem. Nem baj, ha nem éri meg.
A 128gb rammot pont azért írtam, mert nem akarom, hogy olyan legyen, mint egy youtube -os overkill pc, mivel azokban egy rakás fölösleges dolog van, ami a játék teljesítményt már nem növeli.

Mert ha majd sok pénzem lesz, azt akarom, hogy a világ legjobb gaming számítógépe legyen az enyém.
Egyébként a kérdésben én is azt írtam, hogy ne rakjatok bele 128gb rammot, mert attól nem lesz jobb a gép.

Ha a keret nem számit 4k :) 6900k szerintem fölösleges. I7 6800k-6900k ugy is húzva lesz. Nèhàny szútyok optimalizálás beverhet 16 gb rammot is. 32 gb 3 ghz jó lesz.
4k gtx 1080ti sli-gtx titan xp sli. Ha minden maxom akarsz ezek jól jönnek 4k-ban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!