Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Milyen processzort vegyek?

Milyen processzort vegyek?

Figyelt kérdés

Alaplapom: MSI H61M P23 (MS-7680)

Nem tudom eldönteni milyen processzort vegyek ehhez az alaplaphoz.

Teljes mértékben játékra használnám.

A keret rá 25 ezer ft körül van.

Nem tudom, melyik a jobb, több mag, vagy több MHz.. vagy kell-e egyáltalán más adatra figyelni processzor vásárlásnál..

Szerintem bőven elég 2 mag, csak minél nagyobb MHz-s kéne..

Köszönöm előre is a segítséget!

2017. ápr. 18. 04:40
 1/2 P.O.C. ***** válasza:

Az újabb játékok közül szinte mindegyiknek a minilás gépigénye között 4 magos proci szerepel. Sőt már vannak olyan játékok is, amik el sem indulnak 2 magos procival (pl FIFA 16). Úgy is jó, ha csak 2 fizikai magja van, de legalább 4 szálat tudjon (i3).

Szóval számít a magok száma és az órajel is.

Erre a foglalatra csak használtan vannak procik.

Ebből a keretből egy 3. generációs i5 kijön.

[link]

2017. ápr. 18. 08:01
 2/2 anonim ***** válasza:
A 2 magot felejtsd el, legyen az egy 4 magos i5, minél újabb kiadásban. K szériás procit felesleges venned, mondjuk egy i5 3470 belefér a keretbe és az már pcie 3.0 is tud(mondjuk ennek csak akkor van szerepe ha valami erős vga kártya van a gépben,mert még 1050 kártyánál sem számít szinte semmit)
2017. ápr. 18. 09:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!