Milyen gamer egeret ajánlotok?
Figyelt kérdés
Ami fontos lenne: kábel nélküli legyen, mert laptophoz kéne, és eléggé zavarna kábellel
Kicsi legyen, kb olyan 10 centi körüli
Legyen viszonylag olcsó és jó minőségű
Tudom, gugli a barátom, rá tudnék keresni, rá is kerestem, de nem nagyon értek az egerekhez, hogy melyik jó.
2017. ápr. 17. 19:28
1/5 anonim válasza:
a Logitech M750-est szerettem, de az egyszerűbb modelleket is tudom ajánlani, jó márka.
3/5 anonim válasza:
PMW3310H szenzor a tuti. :) Nagyon pontos és a gyors mozgást is letudja követni. Nem véletlenül csak ilyet használ a Zowie.
4/5 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek a válaszokat :)
2017. ápr. 17. 21:23
5/5 anonim válasza:
Valamelyikből lejjebb kell adnod, mert ilyen kicsi, vezeték nélküli gamer egér nincs. Vagy nagyobbak, vagy vezetékesek, vagy valami ócska irodai szenzor van bennük. Ha normálisan elvezeted/rögzíted a vezetéket, nem zavaró.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!