Mintha be lenne ragadva a shift?
Figyelt kérdés
A helyzet az? (notebookom van usb_s billentyűzettel) hogy néha olyan módba lépek? hogy a shiftet folyamatosan lenyomva érzékeli a billentyűzet: majd valamitől helyrejön egyszer:
ha kihúzott billentyűzettel rebootolok? akkor helyrejön? és amint bedugom a billentyűzetet? megint "beragad" (ezekután már csak a billentyűzet nélküli reboot oldja meg: elég egyszer bedugnom és máris rebootig beragad a shift: (már ha közben nem jön helyre valahogy)
billentyűzet tesztelő programok nem érzékelik hogy lenyomtam a shift gombot:
valamilyen rövidzárlatra gondolok? csak nem tudom? hogy akkor mi az? ami helyrehozza egy idő után a billentyűzetet:
valami fizikai hatás éri amitől megszűnik a rövidzárlat?
2017. ápr. 16. 16:19
1/1 A kérdező kommentje:
Találtam egy kis hajszálat a shift környékén kiszedtem, azóta jó. (bár szarul raktam vissza az érintkezőket, és valamelyik gomb magasabban van, mint a másik)
2017. ápr. 16. 16:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!