500 ezerből milyen gamer PC-t érdemes összerakatni?
Figyelt kérdés
2017. ápr. 16. 05:07
11/14 anonim válasza:
12/14 anonim válasza:
Ps. ebben az az igazán jó, hogy sokkal lassabban avul el, mert egyre jobban fókuszálnak a játékfejlesztők a többmagos teljesítményre és ebben van hat mag van négy helyett.
Ps2. és ha egyszer úgy hozza a sors pár év múlva, egy második 1080 ennek a konfignak meg se kottyan.
13/14 anonim válasza:
Ps3. ahogy írták az előző oldalon, ha van egy plusz huszasod akkor 1080 Ti is belefér, ami kb. 20%-al több 4K-n. 1080p sőt 1440p-re sem érdemes ekkora batár gépet venni.
14/14 Brandon41 válasza:
Anno amikor én vettem a gépemet (amit jelenleg is használok), az kb 300 ezerért válogattam össze, hogy jó néhány évig ne kelljen újat venni(CPU,VGA RAM,SSD,Alaplap, CPU hűtő), időközben egy gépházat, és egy tápot vettem bele(NZXT S340 ELITE,EVGA Supernova 550 G3). Idén nyáron lesz 4 éves a gép, és amilyen játékokkal játszok mindet viszi magas beállításokon stabil 60 fps biztos megszokott lenni HD-ban (TV felbontás miatt) Legközelebb majd mikor már lesz DDR5 és 10nm-es Intel CPU (és megfelelő mennyiségű pénz) akkor majd majdnem egy komplett új gépet fogok venni, elötte gondos utána járás, és összeválogatás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!