Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Milyen gyakorisággal, vásárols...

Milyen gyakorisággal, vásárolsz/ raksz össze magadnak új PC-t?

Figyelt kérdés

Azt is írjátok le jelenleg milyen gépetek van , és mikor terveztek újat venni. Továbbá mennyire látjátok értelmét annak , hogy a PC a legjobb választás játékra ?

Előre is köszi mindenki válaszát.

2017. ápr. 15. 21:33
 1/4 anonim ***** válasza:

1. Laptopom van. GeForce 940M 2 GB, i7-5500U, 8GB RAM 1600 Mhz.

2. Év végén, asztalit, még nem tudom pontosan mit.

3. Nézőpont kérdése, és ugye pénztárca. Mert 150-200 ezer Ft csak kell egy olyan PC összerakásához, ami azért szépen elfuttatja a játékokat, nem csak elindítja. De egy konzol meg 100.000 Ft környékén megvan, akár játékkal, ha olyan csomagot vesz az ember.

Ha valaki hardcore gamer és sok játékkal játszik, multizik, klánozik, akkor PC. De ha valaki casual játékos, aki ellődörög pár játékkal évente, akkor konzol.

De ha már szóba jött a laptop. 4 éve van laptopom, most a második, és semmiképp sem ajánlanám senkinek sem a laptopot játékra. Amennyibe kerül, és ami van benne, abból az árból sokkal jobb asztali gépet lehet összehozni, természetesen monitor és perifériák nélkül. Szóval persze, a laptop árában ott van a kijelző, touchpad, billentyű is, de na... :)

2017. ápr. 15. 22:37
 2/4 anonim ***** válasza:

nemrég raktam egyet össze kb 3 hete. ez addig lesz amíg tönkre nem megy (1920x1080-hoz bőven elég)

előtte levő gépem 6 éves volt, táp és a procihűtő az még régebbi, azt előzőeken is használtam, és a mostanin is :D

nagyjábol is kezdtem amire valamire valo pc volt.

vga: 9600gt > gtx260 > gtx460 > rx480

ram: ddr1 kingmax 2x2gb > ddr2 geil black dragom 2x4gb > ddr4 kingston furyx 2x8gb

proci: Q6600 > i5 7500

lap: p5n32e sli > p35 ds3 > p45 ds3 > msi b150

táp: fsp 400W > corsair hx520

cpu cooler: mugen > mugen 2

Jelenleg a lista utolsó cuccai vannak nekem.

Tudni illik még az elején AMD proci fan voltam, később áttértem intelre.

VGA terén pedig sokáig geforce, mostani vga-m az már radeon.

2017. ápr. 15. 23:50
 3/4 anonim ***** válasza:

1.gép: e2180 2GB.ram Ubuntu(film,Youtube)

2.gép i4590 4GB.ram win10

3.gép celeron 8Gb ram,2db. Asus Strix rx480 8gb

alkatrészenként rakom össze a gépeket ,attól függően ,hogy mire van éppen szükségem

2017. ápr. 16. 07:14
 4/4 anonim ***** válasza:

Három évente rakok össze egy újat, általában a csúcskategória alatt egy fokozattal (pl. most egy GTX 1070-el és I5 7600K-val).

Sokáig PC párti voltam, de mostanában leginkább PS4-en tolom. Egyrészt sorra jönnek a zseniális exkluzívok (Nioh, Horizon: Zero Dawn), másrészt a multiplayer címeket ötször-tízszer-százszor annyian tolják konzolon, mint PC-n. Pl. CoD Infinite Warfare: PS4-en 300 ezren, PC-n 2 ezren!

2017. ápr. 16. 08:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!