A kormányom miért kel életre éjjelente?
A gép kikapcsolva meg minden, és van hogy éjjel egyszer csak elkezd forogni magától, aztán abbahagyja. Barátnőm azt mondja már többször előfordult, volt hogy éjjel és még reggel is, de én csak most keltem fel rá :D
Mi a fsz van ilyenkor? :D Érintkezési hiba, vagy szellemjárás?!
Ezek a kormányok ha indítod a gépet beállnak középre és windows betöltéskor is. Olyan, hogy magától, kikapcsolt gépnél csinált ilyet még nem láttam, de bármi lehet.
Én speciel mindig kihúzom, csak akkor dugom be, ha használom.
Van a tápon főkapcsoló? Vagy hosszabbítóba van dugva a gép? Kapcsold le. Nekem az egerem világított a PC kikapcsolása után, mármint az alján a lézer. Tehát azért, mert kikapcsolod a gépet, attól függetlenül áram alatt van.
Érdekes anomália ettől függetlenül, de ha áramtalanítod teljesen a gépet, vagy kihúzod a kormány kábelét, akkor már nem fog forogni. Ha igen, akkor papot kell hívni. :D
Kapcsold be Power Managementbe (BIOS) az EUP vagy ERP-t (amelyik van). Ezzel "S5 state"-be kerül a rendszer és nem kap áramot egyik külső eszköz sem (USB, de wake-on-lan sem lesz).
Nekem is külső tápos (G25) de mondom, én kihúzom az USB-t és csak, ha kell, akkor dugom be. :)
Használj kapcsolós elosztót és azzal áramtalanítsd az eszközeidet amikor nem használod őket!
Ennyire egyszerű.
"hát de ez megoldás, hogy mindig kapcsolgassam a tápot?"
Hogy a viharba ne lenne megoldás?
Amit nem használok kikapcsolom. A budiba se égetem a lámpát éjjel nappal mert bármikor sz@rni kellhet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!