Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » A kormányom miért kel életre...

A kormányom miért kel életre éjjelente?

Figyelt kérdés

A gép kikapcsolva meg minden, és van hogy éjjel egyszer csak elkezd forogni magától, aztán abbahagyja. Barátnőm azt mondja már többször előfordult, volt hogy éjjel és még reggel is, de én csak most keltem fel rá :D

Mi a fsz van ilyenkor? :D Érintkezési hiba, vagy szellemjárás?!

2017. ápr. 15. 19:31
 1/8 A kérdező kommentje:
amúgy logitech g27-ről van szó.
2017. ápr. 15. 19:32
 2/8 anonim ***** válasza:

Ezek a kormányok ha indítod a gépet beállnak középre és windows betöltéskor is. Olyan, hogy magától, kikapcsolt gépnél csinált ilyet még nem láttam, de bármi lehet.

Én speciel mindig kihúzom, csak akkor dugom be, ha használom.

2017. ápr. 15. 19:45
 3/8 anonim ***** válasza:

Van a tápon főkapcsoló? Vagy hosszabbítóba van dugva a gép? Kapcsold le. Nekem az egerem világított a PC kikapcsolása után, mármint az alján a lézer. Tehát azért, mert kikapcsolod a gépet, attól függetlenül áram alatt van.

Érdekes anomália ettől függetlenül, de ha áramtalanítod teljesen a gépet, vagy kihúzod a kormány kábelét, akkor már nem fog forogni. Ha igen, akkor papot kell hívni. :D

2017. ápr. 15. 19:48
 4/8 A kérdező kommentje:
igazából a ForceFeedback miatt külön hálózatba is van dugva a kormány, nem csak USB-vel a gépbe, lehet ez miatt van ez a furcsa dolog, de akkor sem értem, mivel így elvileg semmi sem vezérli. Kóbor áram? :D
2017. ápr. 15. 19:48
 5/8 anonim ***** válasza:

Kapcsold be Power Managementbe (BIOS) az EUP vagy ERP-t (amelyik van). Ezzel "S5 state"-be kerül a rendszer és nem kap áramot egyik külső eszköz sem (USB, de wake-on-lan sem lesz).

Nekem is külső tápos (G25) de mondom, én kihúzom az USB-t és csak, ha kell, akkor dugom be. :)

2017. ápr. 15. 19:54
 6/8 Szirty ***** válasza:

Használj kapcsolós elosztót és azzal áramtalanítsd az eszközeidet amikor nem használod őket!

Ennyire egyszerű.

2017. ápr. 15. 20:24
 7/8 A kérdező kommentje:
hát de ez megoldás, hogy mindig kapcsolgassam a tápot? ... A hangszóró sem indul be magától mégis örökké áram alatt van, úgy értem bedugva de amúgy kikapcsolva :D
2017. ápr. 15. 23:54
 8/8 Szirty ***** válasza:

"hát de ez megoldás, hogy mindig kapcsolgassam a tápot?"

Hogy a viharba ne lenne megoldás?

Amit nem használok kikapcsolom. A budiba se égetem a lámpát éjjel nappal mert bármikor sz@rni kellhet!

2017. ápr. 16. 09:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!