MI lehet a baj?
Sziasztok a gépem mostanában elkezdet lefagyni. Már kitakaritottam a gépet, de az se segített. 1 Ram-mom van és azt is már át raktam másik foglalatba. A hő fokokat pár hete néztem akkor 40-55*C volt a 55 akkor volt mikor sokáig ment a gép. Egy memtest-tett is csináltam (elvileg jól USB be botolt és kék Windows képernyőn lefutott egy ellenőrzés és azt írta hogy nincs hiba). HD-m egy Maxtor 60gb-s én erre tippellek mert 1053 szektor hibája van és mert mostanában néha fura hangot adott (mint ha ugrott volna egyet a fej). De tegnap néztem hogy forró volt a alaplapom hűtő bordái. Vírus nem lehet mert újra raktam a windowst mikor már nagyon idegesített a dolog és furcsa módon akkor nem volt baj (miközben cd-röl ment a telepítés).
Most végül is akkor mi lehet a hiba vagy mi okozhatja ezt?
Megjegyzés: Én a HD-ra tipelek azt ki is emeltem de eddig meg tök jól ment. A gép durván 1 hónapja van nálam (használt gép) de most a hét elején kezdte a hibát.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!