Asus RX480 8GB GDDR5 STRIX-RX480-O8G-GAMING videokártya használtan milyen árban?
Asus RX480 8GB GDDR5 STRIX-RX480-O8G-GAMING videokártya
86.675 Ft az eredeti ára (pcx),használtan milyen ársávban jelenhet meg ????
2.
már rákerestem a hardverapron ,okoska
más véleményére is kiváncsi vagyok ..sajna a tied nem tartalmaz használható infót ...de tudomásul vettem .kösz
szóval ,amit linkeltél :
7-ből 2 használt kártya ,a többit beszerzi a hirdetője uj állapotában ,garival ..bontatlanul..hány százaléka is ez az összes Amd-s kártya hirdetés közül a hardverapron ??? 5,10 vagy 1-2????esetleg helyes a meglátásom,hogy még nem igazán jelentek meg használt ,eladó kártyák ebből a tipusból??????
vagy el kellen olvasni még egyszer a kérdést és értelmezni????
Az volt a kérdés, hogy használtan mennyibe kerül. Erre a HA link bőven jó volt, megtudtad mennyibe kerül kb.
Tekintettel arra, hogy nem vagyunk jósok, nem tudjuk megmondani később milyen ára lesz. Ilyen kérdésekkel az Ezotéria kategóriát javaslom, ott a halálod napját is megjósolják neked ha kéred.
Egyébként ha hülye kérdést teszel fel, ne várd el, hogy bárki is értelmesen válaszoljon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!