Palit vagy zotac nvidia kártya a jobb? melyiket vegyem?
asrock alaplapom van ami elvileg a strix 1050el tuti barátok de inkább ezen a kettőn akadt meg a szemem:
ZOTAC GeForce GTX 1050 Ti OC Edition 4GB
Palit GeForce GTX 1050 Ti Dual OC 4GB
kb ugyanaz a fogyasztás és húzás mégis a palitnak van 6pin csatlakozója, kérdésem az hogy melyik lehet jobb? stabilabb lenne a palit a csatlakozó miatt? vagy az csak az overclockolni vágyóknak előny?
egyébként hogy is müködik ez a 6pin dolog?) ha kéri kártya akkor kap 20w pl vagy végig nyomatja belé? hülye vagyok elektronikához sry :)
legerősebb 1050ti-t szeretném venni és anno palit volt 750ti-m is ami elv felülmulta társait tesztekben, viszont azt halottam hogy zotac jó hűtésben
A zotac nagyon jó márka és erősebb 1050ti nem nagyon van.
De ha van egy kis plusz ASUS Radeon RX 470 4GB GDDR5 59.000 jóval erősebb mint bármilyen 1050-es.
kösz de most atit egyenlőre kerülném ez a crimson driver háthadnemondjam szalnah majdtalán egyszer)
nem néz ki rosszul egyik se viszont palitról nem igazán találok firestrike teszt pl, zotac meg kb 2x annyit kapott benne mint a 750em amit most próbálok eladni
Semmi baj nincs a Crimson driverrel. Bezzeg a nyomorult NV nem képes kiadni egy épkézláb drivert, Battlefield 1-ben rendszeresen kapok a hibaüzeneteket... GTX 480, 580, 680, mindegyikkel ez van/volt...
Hogy a kérdésre is válaszoljak: inkább a Zotac. De ha van pénzed egy RX 470-re, az lenne a bestbuy...
nemtudom én fordítva tapasztaltam negatívumokat :) de ki ki hogy járt, amúgy igen hardwerileg én nekem is fenakadt szemem 470en :)
egyébként egy kb ugyanolyan kártyán ugyebár palit/zotac miért van ez a 6pin különbség? mikor am is 300w táp ajánlott mind2re :D csak overclokereknek van vagy ad némi stabilitást?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!