Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Csucsmodern Gep de megis...

Csucsmodern Gep de megis mitol ugral az fps-em?

Figyelt kérdés

Adott egy PC amiben az alabbi konfig van:

i7 7700k Processzor

2x8GB Hyper X Fury RAM

MSI 1080 Gaming X videokartya

Gigabyte Z270 Gaming 7 Alaplap

Corsair VS650 Tap

es az lenne a problemam,hogy egyes jatekoknal nehai fps droppom van(Counter Strike Global offensive-be pl 300rol ugrik le 90re eleg gyakran es a Witcher3-nal vettem ezt eszre,CS-be max grafikan jatszok de ez se lehetne akadaly a Witcher-nel a minimum beallitasokon is akkorat akad a jatek,hogy az mar hihetelen es meg a Battlefield4 ahol eszre vettem ott is barmilyen beallitasnal) kollegamnak a Witcher3 max grafikan megy pedig nincs ennyire eros konfigja,

De pl a Call of Duty Infinity Warfare-nal megy tokeletesen fix fps-el,A gepem (tudtommal) a legfrissebb driverek vannak fent.

2017. ápr. 12. 21:13
 1/7 A kérdező kommentje:
Gondoltam arra is,hogy azmiatt mert a huto valtoztatja a forgasi sebesseget? eleg nagy proci hutom van de erre eleg keves az esely
2017. ápr. 12. 21:21
 2/7 anonim ***** válasza:
Nagyon gyatra tápod van, ami nyilván nem ad le az OC-hez kellően stabil feszültséget. Én első körben erre gyanakodnék.
2017. ápr. 12. 22:58
 3/7 A kérdező kommentje:
Kaptam otletet,hogy a win10 mar jobban fekszik a drivereimnek szoval hasznaljam azt?🤔
2017. ápr. 13. 00:24
 4/7 anonim ***** válasza:
Egy 1080 win10 a minimum főleg a dx12 miatt
2017. ápr. 13. 00:47
 5/7 anonim ***** válasza:
*1080 hoz
2017. ápr. 13. 00:47
 6/7 A kérdező kommentje:

Felraktam a Win10-et,problema mentes minden es jobb benyomast tett egybol :) fura,de tokeletes :)

koszi a valaszokat :)

2017. ápr. 13. 21:01
 7/7 Brandon41 ***** válasza:
Ha a gép legtöbb komponensén nem spóroltál akkor a tápon miért, a gép többi alkatrész árához képest ez apró pénz, legalább egy corsair rmx 550-et vehettél volna vagy egy evga g2/G3 550.
2017. ápr. 27. 20:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!