Mi a véleményetek erről a gépről?
Jó reggelt mindenkinek!
Nem rég feltettem egy hasonló kérdést és sok hasznos választ kaptam és összeállítottam egy gépet.
Nektek Mi a véleményetek? Milyen játékokat bírna?
(Későbbiekben majd fejleszteném)
Tápból teljesen felesleges ilyen erőset venni, ez a gép 120-130w fogyaszt maximum, egy 250-300w FSP röhögve elviszi. Persze ha a jövőbeli fejlesztés miatt választanál erősebbet, akkor lehet értelme.
A kártyából a 4gb semmivel nem gyorsabb a 2gb változatnál, szóval ha szűkös a keret, akkor ezt a különbözetet is másra költeném. A 4gb ram nem lesz elég ha játszani is akarsz, abból kell még egy modul, vagyis 2*4gb kitt, a márka mindegy(jó az elitegroup, crucial/mt) a lehető legolcsóbbat. Ha tényleg gyors és használható gépet szeretnél, akkor javaslom hogy vegyél bele egy SSD-t a rendszernek,és a HDD-ből pedig olyat, amire még marad pénzed.
Az alaplapot kicseréltem egy Gygabyte GA-B250M-D2V-re és az rx 460 4gb-osat egy 2gb-osra, emelett a tápot lecseréltem egy Cooler Master 500W-osra!
Így megfelel minden? :)
Jó, de a memóriát szerintem cseréld ki 8GB-ra. A 4GB RAM kevés lenne játékokra.
Meg én a videókártyából is a 4GB-ost venném. De ezt majd eldöntöd te. (De a ramot cseréld ki 8GB-ra)
Ez milyen nyelv?? XDD
Am jó amit összepakoltál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!