Mit vegyek RX 480 helyett Radeon vonalon? Kettő adta meg magát 2 hét alatt bizalom elvesztve mit vegyek helyette? Teljesítménye oké volt
Figyelt kérdés
2017. ápr. 10. 20:48
2/15 anonim válasza:
GTX 970-et használtan!
[link] 60k!
3/15 anonim válasza:
"Kettő adta meg magát 2 hét alatt"
Ez akkor nem a szerencsétől függ, baromira pechesnek kellett lenned. MI a teljes konfigod?
4/15 anonim válasza:
Nekem pont nvidia párti voltam örök életemben, de most nemrég vettem egy rx480-at....nem bántam meg!
5/15 MGéza válasza:
Megadta magát? Milyen hibajelenséget produkált? Mi egyébként a jelenlegi konfigod? Csak azért kérdem mert nem biztos, hogy a hiba a vga hibája volt, instabil táp hamar kinyírhatja, akkor meg vehetsz bármit, előbb-utóbb az összesben elveszted a bizalmad...
6/15 anonim válasza:
A konfigra èn is kíváncsi vagyok.
7/15 anonim válasza:
Nagyon erősen gyanakszom a tápra...
Maximum egy csudaganyé' géjmer 1200W lehet ha ilyen szépen bedöglenek nálak a 480-ak.
8/15 A kérdező kommentje:
tápom valóban egy csudagémer táp csak épp a "másik" oldalról
EVGA 850W SuperNOVA 850P2 220-P2-0850-X2 /XR 80Plus PLATINUM 14cm
2017. ápr. 11. 08:17
9/15 A kérdező kommentje:
szolid darab...
2017. ápr. 11. 08:17
10/15 A kérdező kommentje:
szóval lehet okoskodni a tápra meg az alaplapra (ami hasonlan "gagyi" mint az alaplap...) de bizony itt kérem kettő RX 480 dobta el magát 1-1 hét alatt.
és nem azonos gyártótól jött a két rx 480...
2017. ápr. 11. 08:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!