Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Ebben az összerakott gépben...

Ebben az összerakott gépben mi a rossz?

Figyelt kérdés
Sokan panaszkodnak az összerakott gépekre. Mondjuk néhány esetben érthető. Én értek a gépekhez informatikusnak is tanulok. A mostani gépen 4 magos amd 4gb ram gt630 videókártya és jó, ha a visual studió betölt vele néha. Ezért mostmár egy tényleg jó erős gépre szeretnék beruházni, de egyszerre nemtudnám megvenni. Ezért az lenne a kérdésem, hogy ebben a pc-ben mi a rossz? [link] Szerintem elég erős a processzor is a videókártya is elég jó. A videókártya el bír mindne mai játékot a processzor meg bármilyen programot. Tudom máshol azt olvastam, hogy 1070 kéne bele inkább, de szerintem jó ez így is. Szerintetek érdemes lenne ezt megvenni? Illetve mi a rossz benne?

2017. ápr. 9. 12:44
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Csúcskategóriás proci közepes videokártyával, mellé ultra lassú memória.
2017. ápr. 9. 13:33
 12/19 A kérdező kommentje:
Az azért érdekelne, hogy neked akkor mi a gyors memória, ha ez nem gyors, mert igenis gyors a memóriája. Hát nekem elég ez a videókártya szerintem egész jó. A proceszsor is jó, mert kelleni fog nekem néhány programhoz az erő. A ház elmegy úgyse én rakom így bele. :D Esetleg majd kérek mwásik tápot. És tuti nem várom meg az 5 év garancia végét.
2017. ápr. 9. 14:54
 13/19 anonim ***** válasza:

Egyszerű, ha összeadod a hardverek árát, te is meglátod, hogy nem éri meg, mert ráteszik a saját hasznukat, ami a vevőnek nem túl jó üzlet. Akkor már inkább rakasd össze PCX-el, Iponnal stb. a saját magad által összeállított konfigot egy ötezresért. Plusz sokkal arányosabban is össze tudod így állítani, normális minőségű táppal, házzal. Nem is beszélve a garanciáztatási feltételekről.

Én személy szerint 350 ezerből egy ilyen masinát pakolnék össze:

ASUS PRIME B350M-A

Ryzen R7 1700

MSI Radeon RX 480 8GB

Kingston 16GB DDR4

Adata SP 550 240GB

WD EZEX 1TB

EVGA G3 550W

NZXT Source Elite 210

De kevesebb memóriával, és olcsóbb táppal a GTX 1070 is beleszorítható.

2017. ápr. 9. 15:29
 14/19 A kérdező kommentje:
És i7 meg 1060 vagy a felettből?
2017. ápr. 9. 17:34
 15/19 A kérdező kommentje:
Most is amd-m van. Nem a kedvencem.
2017. ápr. 9. 17:35
 16/19 anonim ***** válasza:

"Most is amd-m van. Nem a kedvencem."

Ez kb olyan mint ha valaki azért nem akarná megvenni a Samsung Galaxy S7 telefont mert van egy Samsung Corby 3G-je, amivel már elégedetlen...

_Mondjuk itt nálunk 3 AMD masina is van és az elmúlt bő 15-ben csak AMD volt és különösebben egyikkel sem volt gond. Csinálták amit kellett jó ár/érték hatékonysággal. Az FX széria igaz inkább csalódás volt, de ez a Rysen egészen más....ezek a kis 8 magos példányok kisebb munkaállomás egységek, Intelnél hasonló kategóriáért sokkal mélyebben a zsebbe kell nyúlni. Persze kérdés, hogy ki tudod-e használni, mert programozás tanuláshoz szerintem egyáltalán nem kell erőmű...

2017. ápr. 9. 17:44
 17/19 A kérdező kommentje:
Ha meglesz ez a gép a 3D-vel is akarok majd foglalkozni illetve játékfejlesztést tanulni.
2017. ápr. 9. 19:01
 18/19 A kérdező kommentje:
Meg persze játékra.
2017. ápr. 9. 19:02
 19/19 A kérdező kommentje:
Megkérdeztem. A tápegység Egy Chieftec ECO 600W és a memória pedig Crucial Value DDR4 2133MHZ Ezekröl mi a véleményetek?
2017. ápr. 10. 16:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!