Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Melyik laptop éri meg jobban?

Melyik laptop éri meg jobban?

Figyelt kérdés

Kérdésem lényege az, hogy hezitálok melyik laptopot kéne megvásárolni.A laptopot főleg böngészésre használnám, de néha egy-két játékot is betolnék ami nekem itthonvan(Raceover grid,Call od Duty Modern Warefare 2):

Asus UL50VT-XX021V vagy TOSHIBA Satellite L500D-163?

2010. máj. 13. 09:32
 1/4 anonim ***** válasza:
Én már csak a név miatt is az ASUS-t választanám. Tesóm és anyum laptopja is ASUS, az én monitorom is, és nagyon megvagyok elégedve ezzel a márkával.
2010. máj. 13. 09:48
 2/4 anonim ***** válasza:

Szia!

Összeszedném a két laptop előnyeit a másikhoz képest:

Asus UL50VT-XX021V:

3MB L2 gyorsítótár a processzorban

Nvidia - Intel páros, saját videómemóriával(A másik gépben nincs, a fizikait használná, de ott gyenge az órejel, ezért valószínű, hogy lassabb lenne az a videókártya, habár alapvetően egy icipicit jobb lehetne.)

DDR3/1066 MHz fizikai memória

500 GB merevlemez

5600 mAh akkumulátor

5in1 Card reader(A toshiba 4in1)

Az ASUS bármekkora időre vállal garanciát

ASUS notebook hordtáska, ASUS optikai egér

TOSHIBA Satellite L500D-163:

Olcsóbban beszerezhető

Magasabb processzor órajel

eSATA csatlakozó

Ha nekem kéne választanom, és lenne pénzem, akkor az ASUS gépet venném meg, és mindenképpen 64 bites operációs rendszert telepítenék rá, természetes ha jár vele a win7 akkor azt. Jól driverelve vinni fogja a játékokat, bár nem maximum grafikán, internetezni pedig kiváló.

2010. máj. 13. 09:56
 3/4 anonim válasza:
Én nem vennék Asust és talán Toshibát sem... Lehet, hogy elfoglt vagyok, de nem jöttek be nekem. Nagyon "műanyag érzetük" van, ami nekem nem tetszik. Azon kívül, amilyen Asus géppel találkoztam eddig (aminek viszonylag jó teljesítménye és videókarija volt), mindnek nagyon hangos a ventije. Ez nagy hűtőlevegő igényt jelent, ami gyakori tisztítást igényel... Valószínűleg nem új gépet vennék a helyedben, hanem eggyel ezelőtti magasabb kategóriás, használt modellt, aminek a teljesítménye sem rosszabb, viszont az anyagok minősége és az összeszerelés jobb. Ezeknél is lehet találni megmaradt raktárkészletest, garanciásat is.
2010. máj. 13. 10:11
 4/4 A kérdező kommentje:
kát én akkor az Asusra szavazok...köszi mindenkinek
2010. máj. 14. 11:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!