Videó kártya driver telepítés után bootolásko elmegy a kép?
Hello az lenne a problémám hogy van egy amd radeon hd 5450 (1GB) es videokártyám és driver telepítés után ujrainditáskor windows felirat után elmegy a kép.
csökkentett módban működik.
Már nagyon sok drivert probáltam már nem tudom mia gond alaplapi video kártya nincs. remélem valaki tud segíteni.
alaplapom :msi P43T-C51
2-giga ram
420 as táp
proci: intel core(TM)2 duo cpu E7400 @2800Ghz
windows 7 64bit oprendszer
Van egy másik videókártyám 256 os Nvidia az rendesen működik. legutóbb kértem egy 1 gigás nvidiát kölcsön azzal is ugyan ez volt a gond :(
Illesztő nélkül is működnie kellene.
Nem biztos, hogy a videó kártya rossz, lehet vmelyik memória modul hibás, vagy az alaplapnak van hibája, esetleg a vga slotnak.
Analóg vagy digitális kábellel van összekötve a monitorral.
Valószínűleg rosszul észleli a felontást. Először ilyet NV 7xx,9xx kártyáknál tapasztaltam amikor dvi/dsub átalakítós analóg jelet kapott, digitálisan simán ment.
ezt most nem igazán értem :D
VGa val van rákötve a monitorra és már próbáltam hdmi vel is a TV re digitálisan hogyan tudom rácsatlakoztatni?
A HDMI digitális, a DSUB analóg.
Ha hdmi sem ad képet akkor ott valami probléma van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!