XxXxSaNyIxXxX kérdése:
Milyen tápot érdemes venni és mitől függ, hogy milyen jó a gépembe?
Figyelt kérdés
Most egy 250W-os tápom van viszont szeretnék új videó kártyát venni és amit néztem ahhoz nem elég a 250w-os táp hanem 300W-os kell..Egyébként a videókártya amit néztem GTX 750 .Mitől függ,hogy milyen táp jó a gépembe ? és milyet ajánlotok?2017. ápr. 9. 10:38
1/5 anonim válasza:
Írd le a pontos típusát a tápnak,mivel nem adja le mindegyik táp azt a teljesítményt ami rá van írva.
A GTX750 fogyasztása 55W, tehát még külső PCIe 6 PIN/8 PIN se kell neki,szóval ha minőségi tápról van szó elég a 250W neki.
A CPU-t is írd le.
2/5 A kérdező kommentje:
Köszi szépen a gyors választ.A tápom tipusát hol tudom megnézni? Mert az oldalán a matricákon csak annyit látok,hogy 230V és 250W max..A CPU-ról pedig itt van egy kép amin minden adat rajta van.. : [link]
2017. ápr. 9. 10:50
3/5 anonim válasza:
Azt csak a tápon tudod megnézni hogy milyen tipusú,ha leveszed a gépház oldalát.
4/5 anonim válasza:
Ez a gép valamilyen Brand-os gép pl Dell, fujistu ? azért a 250W Táp benne?
Ha igen akkor inkább a 250-es táphoz vegyél VGA-t ami passzol hozzá mert ha pl 16 pines 12V only tápcsatlakozót használ a tápegységed akkor abba nehéz lesz 300W-osat szerezni olcsón :( Először ezzel legyél tisztában, hogy a 20 vagy 24 pines új tápot bele tudod e majd dugni az alaplapba.
5/5 anonim válasza:
Floston FL 450W(PÜ-be küldte).
Szóval tápcsere.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!