Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Vennétek mostanában laptopot,...

Vennétek mostanában laptopot, vagy várnátok még vele?

Figyelt kérdés

Én úgy gondolom hogy hamarosan új korszak fog jönni..

Szerintem jönni fog a Snapdragon proci 835, és a Windows azt mondta hogy azt fogják nyomatni.. Véleményetek?

Vagy a másik a felbontás. Szerintem hamarosan jönnek a nagyobb felbontások a full hd-nál, és ha most vennék laptopot, lehet megbánnám egy éven belül??

Mi a véleményetek?

2017. ápr. 9. 10:04
 1/8 Derwer ***** válasza:

1; Azért, hogy az ARM procin mennyire lesz pörgős a windows, az azért kétséges...

2; Felbontás ügyileg már ma is vannak bőven a FULLHD fölöttiek. Kérdés, hogy van-e értelme egy 13-17colon full HDnél többnek...

3; Ha ebben az évben jönnek ki azok a csoda dolgok, akkor az év vége lőtt nehezen ér el idehaza és akkor is - mint minden újdonság - elég drága lesz. Ennek figyelembe vételével, én nem várnék. (SZVSZ)

2017. ápr. 9. 10:16
 2/8 anonim ***** válasza:
Nem fog új korszak jönni, nyugodtan meg most, ha most kel
 3/8 A kérdező kommentje:
Ja és olyan főleg 250-300ezres laptopokra gondolok..
 4/8 anonim ***** válasza:
Játékra akkor is kevés lesz. Szerintem ne várj.
2017. ápr. 9. 10:19
 5/8 A kérdező kommentje:

köszi a válaszokat,

kedves első, a felbontásról az a véleményem 15-17colon, hogy ha 5,5 colon látszik a különbség fullhd és 2k között(élesebb folyósabb a kép), akkor laptop kijelzőn is sokkal jobb lehet a kép.. a több ablakos lehetőségekről meg már ne is beszéljük! azaz de!

Mi a véleményetek?

2017. ápr. 9. 16:49
 6/8 Derwer ***** válasza:

Mobilon én momentán örülök, hogy "csak" 720p az én mobilom 5colon. Kevesebb erőforrás. Laptopon meg nekem túl kicsivé válnak a feliratok és társai. No de nem kell egyetérteni!

Több ablak alatt több monitort értesz? A monitorok felbontása teljesen független a beépített kijelző felbontásától, "akármekkorák" lehetnek.

2017. ápr. 9. 17:20
 7/8 anonim ***** válasza:
# 5 A Windows nagyon rosszul skálázódik a magas pixelsűrűségü kijelzőkre, olvashatatlanul aprók lesznek a betűk, nagyítást pedig hiába állítasz be, az nem fog minden programnak tetszeni
2017. ápr. 9. 17:44
 8/8 A kérdező kommentje:

Derwer, nem több monitort értek alatta, hanem pl. a total commander nem foglalja el majd az egész képernyőt jól láthatóan, hanem csak pl. a negyedét. és ez tetszik nekem. azis igaz hogy akkor biztos közelebbről is kell nézni a képernyőt.

De akkor azt mondjátok hogy teljesen elég a FHD?

megmondom őszintén hogy 300körül nézek laptopot fhd-s, de az uhd-s olyan 400körül vannak..

és szerintem hamarosan esni fog a magasfelbontás ára..

vélemény?

2017. ápr. 9. 18:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!