Vennétek mostanában laptopot, vagy várnátok még vele?
Én úgy gondolom hogy hamarosan új korszak fog jönni..
Szerintem jönni fog a Snapdragon proci 835, és a Windows azt mondta hogy azt fogják nyomatni.. Véleményetek?
Vagy a másik a felbontás. Szerintem hamarosan jönnek a nagyobb felbontások a full hd-nál, és ha most vennék laptopot, lehet megbánnám egy éven belül??
Mi a véleményetek?
1; Azért, hogy az ARM procin mennyire lesz pörgős a windows, az azért kétséges...
2; Felbontás ügyileg már ma is vannak bőven a FULLHD fölöttiek. Kérdés, hogy van-e értelme egy 13-17colon full HDnél többnek...
3; Ha ebben az évben jönnek ki azok a csoda dolgok, akkor az év vége lőtt nehezen ér el idehaza és akkor is - mint minden újdonság - elég drága lesz. Ennek figyelembe vételével, én nem várnék. (SZVSZ)
köszi a válaszokat,
kedves első, a felbontásról az a véleményem 15-17colon, hogy ha 5,5 colon látszik a különbség fullhd és 2k között(élesebb folyósabb a kép), akkor laptop kijelzőn is sokkal jobb lehet a kép.. a több ablakos lehetőségekről meg már ne is beszéljük! azaz de!
Mi a véleményetek?
Mobilon én momentán örülök, hogy "csak" 720p az én mobilom 5colon. Kevesebb erőforrás. Laptopon meg nekem túl kicsivé válnak a feliratok és társai. No de nem kell egyetérteni!
Több ablak alatt több monitort értesz? A monitorok felbontása teljesen független a beépített kijelző felbontásától, "akármekkorák" lehetnek.
Derwer, nem több monitort értek alatta, hanem pl. a total commander nem foglalja el majd az egész képernyőt jól láthatóan, hanem csak pl. a negyedét. és ez tetszik nekem. azis igaz hogy akkor biztos közelebbről is kell nézni a képernyőt.
De akkor azt mondjátok hogy teljesen elég a FHD?
megmondom őszintén hogy 300körül nézek laptopot fhd-s, de az uhd-s olyan 400körül vannak..
és szerintem hamarosan esni fog a magasfelbontás ára..
vélemény?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!