Chieftec CPS 500W 12v ágon mennyit tud leadni?
Figyelt kérdés
Nem az érdekel,hogy van jobb stb csak ,hogy mennyit képes leadni? és mennyire stabilan?2017. ápr. 7. 20:42
1/10 anonim válasza:
2/10 anonim válasza:
1#, ja, csak ez nem 500W modell.
3/10 anonim válasza:
Az 500W-os modellről igen kevés teszt van,egyet találtam de az meg igen keveset mond róla.
450W-t van ráírva,de szerintem közel sem fogja leadni vagy ha igen instabillá válik.Szóval ez még mindig egy belépő szintű táp.
4/10 A kérdező kommentje:
Rx 480 es i5 6500 mellett üzemel.
2017. ápr. 7. 21:32
5/10 A kérdező kommentje:
Több óra játék után sem melegszik csak az érdekel hogy mivel rosszabb int a drágább tápok ha vedelem van benne nem melegszik és olcsó is mert gondolom a gepet és alkatrészeket nem öli meg tehát 0 tuning mellett megéri drága tápot venni?
2017. ápr. 7. 21:35
6/10 anonim válasza:
Én kérek elnézést, ezt most benéztem.
450W lesz az 500-as modell esetében.
Egyébként nálam az 550W-os modell egy i7 860 4.0GHz (1.320V) + GTX 480 850MHz (1.125V) kombót táplál problémamentesen.
7/10 anonim válasza:
Felesleges,ha most jól működik.
A többi táp se ad sokkal több extrát.(esetleg moduláris,vagy épp nagyobb terhelést bír)
8/10 anonim válasza:
#5 A jobb minőségű táp komolyabb védelmekkel van ellátva, stabilabb feszültséget tud leadni, emellett várhatóan az élettartama is hosszabb. A CPS már az a kategória, ami egy átlag gépbe tökéletes.
9/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm ment a zöld
2017. ápr. 7. 21:46
10/10 anonim válasza:
Amit észrevennél, az az, hogy halkabb lenne és a videokártya/alaplapi vrm kevésbé melegedne a szigorúbb feszültségszabályzás miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!