Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Nagyon hangos a videokártyám...

Nagyon hangos a videokártyám miért?

Figyelt kérdés
e-geforce 8800GTS, ha nincs terhelve akkor is fullon pörög a venti miért? szoftveresen javítható?
2010. máj. 12. 21:53
 1/3 anonim ***** válasza:
Szerintem nincs baja. Ha úgy van beállítva hogy hőmérsékletre állítson a ventin akkor nem csodálom, ezek a mai videokártyákon a hűtés iszonyat gagyi. Én ezért cserélem le minden kártyámon a hűtőt.Szerintem nincs baja. Hidd el ígyis melege van.
2010. máj. 12. 21:59
 2/3 anonim ***** válasza:

Videókártya-driver fel van telepítve? Egy osztálytársamnál is ez volt a baj és miután felraktam a legfrissebb verziót megoldódott a gond.

[link]

Töltsd le és telepítsd, hátha segít.

2010. máj. 12. 22:35
 3/3 anonim ***** válasza:
ha felvan rakva és még mindig túlpörög érdemes leszedni, kifújni a hűtőbordát és a ventilátorát sűrített levegővel miutána ez megvan letisztogatod a gpu-t és a bordák alatt lévő hővezetőgélt és újat raksz rá! (nem kell rá sok!)
2010. máj. 13. 06:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!