Linux Ubuntura ITunes? Hogyan?
Figyelt kérdés
A LapTopom Linux Ubuntu operációs rendszerrel működik, mert ezt megbízhatóbbnak találom a Windows-nál. Szeretnék ITunes-t tölteni rá, mivel van Almám, és jó lenne kihasználni amit tud. Legutóbb „ITunes Linuxra” jelszóval sikerült Windowsra valót letölteni, ami nyilván nem fog elindulni. Van valaki ki tudna nekem segíteni, esetleg linket küldeni, hogy honnan tudok Linuxra ITunest tölteni? Nagyon szépen köszönöm előre is.2017. ápr. 7. 13:12
2/4 anonim válasza:
A "Rhythmbox" nevű zenelejátszó ami alapból benne van minden Ubuntuban tud kezelni Almás cuccokat . Az ismerősöm is ennek a segítségével tud zenéket rátenni. Olyan iTunes-szerű online zenekatalógusra azonban ne számíts tőle!
3/4 anonim válasza:
Sajnos natív iTunes nincs még Linuxra (wine-vel viszont futtatható az .exe) de például a nagyszerű Amarok nevű lejátszó jól helyettesíti azt. Nekem minden közül ez a kedvencem linuxon.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
Tehát akkor ezek elvileg működnének.
Volt már olyan, hogy Windowsra telepített ITunes-szal akartam az iPademre tenni egy két dolgot (zene-film...) és amikor behúztam az egyiket a gépről az ipadhez eltűnt valami az ipad-ből, valami kép.
Soha nincs olyan, hogy ha valamit belerakok akkor valami nem tűnik el (ezeket a felhőbe teszi, vagy hová?, miért tűnnek el?)
2017. ápr. 8. 09:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!