Milyen laptopot vetessek munkába?
Solidworks, pár száz darab egyszerü geometriáju alkatrészből álló összeállítások.
Eddig ilyen i7-6820 | 16GB | 256GB SSD | QUADRO M2000 szinvonal lett belőve kezdésnek, de egy milliót már megüti simán.
Az idei asztali gépes széria is közel van a millához, mert oda kapásból KÉT monitor kell, laptophoz elég lenne csak egy külső monitor.
Elég sok. De mik a tapasztalatok?
Tapasztalatok ? Kerdezd TirexiHD-t. Azt irja milyen laptopot vetessek munkaba :D. En a helyedben vennek valami olcso laptopot. Nem tudom mennyit keresel ez a te dolgod de ha van egy kis eszed akkor egy kicsit sporolsz, fere raksz. Majd olyan 3-4 honap utan megveszed az almaid laptopjat. Persze nem bele szolni akarok...ez az en kis szereny velemenyem.
Sajnos nekem nincs tapasztalatom de nem vagyok paraszt :D. En is laptopon dolgozok. Bar igaz nem ilyen erros :D a proci i5 6600K, 16GB ram ,250GB SSD a gpu passz..:D meg a kedvenc disztrom az Ubuntu. De nem ilyen holmi ubuntu :D Sajat tema :D <3. CNC-hez hasznalom, meg program tervezeshez. Egyszer doglott meg a Linux. De akkor is egy 3 szintu vagy 4 szintu frissites miatt.
MIVAN?
tőlem megkérdezték, hogy milyen számitógépet vegyenek MUNKAESZKÖZNEK, mert nem akarják azt hallgatni később, hogy ők kifizettek egy csomó pénzt mégsem tudom elvégezni rendesen elvégezni a munkát, mert nem birja a gép a megterhelést...
És azért mondjuk gépészeti tervezésnél, ahol 3D-s környezetben kell dolgozni, elég hamar el lehet érni a teljesitmény határokat.
Lehet még most az elején (mivel ez egy uj munkahely) nem kell nagoyn huzós munkákat cisnálnom, de 2-3 év mulva is ez a gép lenne és akkár már lehet hogy nagy projekteket kell csinálnom, és ezért nem fognak megint venni több száz ezer forintért uj gépet.
ja értem tehát felvesznek valakit mérnöknek, de munkaeszközt nem adnak...gondolom akkor az esztergályossal is kifizetik az esztergát.
És hasonlók.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!