Ezek közül melyik konfiguráció lenne jó filmnézéshez, netezéshez, nem túl komoly játékokhoz?
2017. ápr. 6. 14:31
2/7 anonim válasza:
Egyik sem éri meg. Mennyi pénzt szánnál rá? 125 ezer forint körül újonnan összerakható egy nagyon faja kis gép, ami legalább FHD mediumon bármilyen játékot elvisz. De 80 ezer környékén használtan is megoldható.
3/7 anonim válasza:
Ilyen célra minden gép jó, ami nem 100 éves. Legyen benne egy legalább 2 magos proci, meg legalább 2 giga RAM, és lehet netezni ezerrel.
4/7 A kérdező kommentje:
80-100 körül szántam rá. Mindenképp újat szeretnék, mert a mostani lassú és szaggat. De nem tudok összerakni gépet, nem értek hozzá.
2017. ápr. 6. 15:22
5/7 anonim válasza:
Nekem inkább a táp szúr szemet,mindegyikben valami noname szar van.
6/7 anonim válasza:
7/7 anonim válasza:
legolcsóbb B250 lap ~20k
Pentium G4560 ~18k
8GB 2400MHz DDR4 RAM ~17k
WD EZEX 1TB ~15k
Be Quiet System Power 400W ~13k
Zalman ZM-T3/4/5 ~7k
Az integrált videovezérlő elég HD-ban a 4-5 éves játékokhoz, később meg bármikor vehetsz dedikált külön videokártyát.
Esetleg ha fel tudnál használni a mostani gépedből valamit (HDD, ház elsősorban), és ezeket nem kéne megvenned, akkor pont beleférne egy RX 460 is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!