Mennyit érhet használtan ez a konfig?
Üdv!
Egy ismerősöm eladná a gépét és szeretné tudni, mennyit érhet ez a konfig - tokkal, vonóval:
Gigabyte F2A88XM-HD3 alaplap
AMD A10-7700K cpu
8GB DDR3-1600MHz ram
ASUS R7 265 2GB vga
520W CoolerMaster táp
160GB Samsung HDD
DVD író
+ ház
lap: ~12k
Cpu: ~14k
Ram: ~10k
Vga: ~25k
Táp: ~15k
Hdd: ~2k
Ház: Attól függ milyen....
A táp nay valószínüleg ez lesz: Cooler Master Silent Pro M2 520W, ami ha emlékezetem nem csal, akkor jófajta seasonic belsős táp, mint a régebbi corsair hx!
Vgaról ha garis akkor megérhet 25k-t valakinek, mivel a 750ti-nél erősebb, és még így is olcsóbb, de legyen 20k, azért nyílván könnyebb lesz eladni!
"Szerintem 50nél többet nem kap érte" 50-ért csak ősrégi jó esetben 775-ös quad core-os gépet kap, gyengébb vga-val, és fos táppal! Persze ha az a cél, hogy 1 nap alatt akarná valaki eladni, akkor persze 50-be hamar el menne! Odd kb tényleg 2k lehet, bár én azt sosem szoktam bele számolni ha gépet adok el, ahogyan a ház árát sem, kivéve ha valami jobb fajta, vagy patika állapotú!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!