Első ventilátor nagyon picikét zakatolás hang?
Most vettem vadi újan a gépet, de amin elől van ventilátor levegőztetésre ici picikét zörgönek mondható a hang. Nekem most tűnt fel így 3. nap után mikor fülelek, hogy mi ez az apró hang mivel megszoktam, hogy csendes és lentről felraktam az asztalra. Néztem nem e azzal zörög, hogy az asztalon van valami, de nem.
Épp, hogy egy nagyon picikét lehet hallani.
Idáig fel se tűnt mivel lent a lábam mellett volt röviden úgy semmit nem hallani, de így, ha oda rakom előre a fülem, akkor hallom és rendesen leülve a gép elé szinte alig hallani valami zörgést vagy inkább zakatolást.
Ma próbálom ki, ha hazamegyek, hogy frissen beindítva ( nem játék után ) van e hangja.
Nem tudom kell e aggódnom a továbbiakban, hogy hangosabb lesz e vagy ennyi zakatolással jár egy levegőztető ventilátor, bár garanciás a gépem úgyis, de azért érdekel.
De szerintem, ha vissza rakom a lábamhoz nem hallanék megint semmit mert annyira picike a zakatolás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!