Bevagokrugva64 kérdése:
1 db DVD meghajtót, egy alaplapot, egy 120 gb-s ssd-t, egy 500gb-os vinyót,8gb ramot (1333mhz), egy i5-2400-at és egy gtx 1050 ti oc-t (low profile-os) elbír egy 240-es táp?
Figyelt kérdés
Köszi előre is2017. ápr. 3. 16:39
1/2 anonim válasza:
Az általad leírt konfig nagyjából 170-180w ehet csúcs terhelésen, és ennek nagy részét 12v szedi. Biztonsággal csakolyan tápot javasolnék ami min 20A tud 12v.
Milyen tápegységről van szó?
2/2 anonim válasza:
Én azt mondom hogy nem. Manapság már nem nagyon árulnak minőségi 240 wattos tápokat, így gondolom valami régi gépből megmaradt cucc lehet.
Azért meghallgatom én is, milyen tápról van szó, de szerintem nem lesz elég neki. Nem a 240W miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!