Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mi a véleményetek arról hogy...

Mi a véleményetek arról hogy pl. ps4 re valaki megveszi a játékot drágán pl. gta5, és masvalaki pedig pc re csak ingyen letölti torrenten és ugyanugy játszik vele, és teljesen ingyen. Szerintetek? Hogy is van ez?

Figyelt kérdés

2017. ápr. 2. 21:37
1 2
 1/12 Komplikato ***** válasza:
Mivel nyilván a GTA5 egyik verziója sem ingyenes, így ez simán lopás. Persze azon lehet vitázni mekkora a valós kár vagy azon kinek van vagy nincs pénze a játékra, de ... ha valakinek van pénze olyan gépre, amin jól csúszik a játék, akkor szvsz gáz ha lopja. Mert akkor nincs olyan mentsége, hogy csóró. Magyarán egy jó gép sokkal drágább mint egy PS4 vagy PS4 Pro. Másrészt elég sok szívás lehet nem eredeti játék működésével, patchelésével, MOD-okkal, multiplayerrel, ja meg a tört játékok jó részében lévő trójai és vírus gyűjteménnyel is.
2017. ápr. 2. 21:41
 2/12 anonim ***** válasza:

100 ezer Ftert olyan grafikán játszol psen mint más 200ert pcn? Hogyisvanez nem fér bele?

Előbb utóbb a legújabb psekre is kijön a tört játék hack.

Amúgy meg előfizetsz és jóval olcsobban/ingyen töltesz le.

2017. ápr. 2. 21:44
 3/12 anonim ***** válasza:
0%

Ez ugy van hogy egy jatekfejlesztő, jelen esetben a rockstar games eljeszíti a jatekat. Hogy azzal játszon egy ember 3 megoldás van. Megveszi a jatekot teljes aron, letorrwntezi, vagy pl g2a-n megveszi fele anyyiert.

Az első megoldás kicsit húzós ár vegett mivel ki fizetne 10 ezreket játékra, ezért a magyar ember leszedi torrenttel. Ezzel csak anyyi baj van ha a gyarto megcsinalja a jatekot sulyyos milliokert es mindenki ongyen leszedi, akkor a ceg csodbemegy es nem tud tobb jatekot kesziteni. Az aranykozeput a fél áras megoldás, mivel akkor egy normalis arert a fejlesztot tamogatva megveszed a jatekot.

Am ha kichippeltetsubegy ps

2017. ápr. 2. 21:45
 4/12 A kérdező kommentje:
nem csak a gta5 ről van itt szó hanem pl. battlefield 1 megjelenése után elég hamar feltörték, és már ott is volt a leggyagyibb torrent oldalon is. ezekkel a dolgokkal nincs bajom, csak kíváncsi vagyok a véleményetekre. valaki fizet érte, és valaki nem
2017. ápr. 2. 21:53
 5/12 anonim ***** válasza:

Amíg ilyen 10-20 ezrekért adnak egy játékot addig biztos, hogy inkább letorrentezem.

Battlefield 1-ért max 5-6ezret ha kiadnék, de csak a multi miatt.

2017. ápr. 2. 22:44
 6/12 A kérdező kommentje:
utolsó válaszolónak teljesen igaza van! és ha valaki nem multizik akkor azért a kb. 5 órás single kapányért fizessen 15-20 ezret. nahát ha lopás ha nem, az tuti hogy nem éri meg.
2017. ápr. 2. 22:49
 7/12 Komplikato ***** válasza:
Én megvárom amíg legalább felére esik a játék ára, ami tényleg érdekel az 5-6K áron már nekem megéri. G2A vásárlással meg az a baj, hogy eladnak pl. egy ukrán vagy orosz vagy kínai kulcsot, örülsz milyen olcsó, aztán meg vagy sértve ha pl. IP nem egyezés miatt bannolják az olcsó kulcsodat. Amúgy volt már olyan, hogy teljes áron vettem meg valamit, mert annyira vártam már, meg persze pont akkor volt rá miből. Pl. az Unreal Tournament 2004-et vagy a Deus Ex: Human Revolution-t.
2017. ápr. 2. 22:50
 8/12 anonim ***** válasza:
Azért az egyik legtovább tartó játék a Battlefield 1 volt nemrég törték fel a Denuvot belőle de egy jó félévet kibírt ami nem roaaz ahhoz képest mint amit pár másik ugyanilyen Denuvo-s tud. Én személy szerint megvettem a Bf1-et de multi miatt és úgy bestívott magába hogy ma már prémiumom is van hozzá és hát elég ütős a cucc mind alapjáték terén mind CTE szinten ami mostana jobb ia mint a sima multi..
2017. ápr. 2. 23:00
 9/12 A kérdező kommentje:
vagy pl. olyanok is vannak amiket már évek óta nem törtek még fel? vagy feltörni bármit feltudnak a hackerek?
2017. ápr. 2. 23:11
 10/12 anonim ***** válasza:

Én eddig nem találkoztam olyan játékkal amit ne tudtam volna letölteni.

De ők most először volt a farming simulator 2017ben h csak az eredeti verzióban volt magyar nyelv.

Utólag kiderült h a tortben is van de le van tiltva és csak egy fájlt kellett átírni h feloldjon... Kis cselesek :D

2017. ápr. 3. 07:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!