Milyen Tápot ajánlotok egy gamer pchez? 600Wattos kellene maximum 15000ft árban.
600 wattos táp dupla videokártyás rendszerhez kell, de én inkább 30 ezret mondanék alsó hangon egy ilyenhez.
Nem a watt számít, hanem a minőség.
Az ajánlott 450w körül teljesítmény szerintem is elég neked, persze csak akkor lehetne pontosat mondani, ha leírnád a PONTOS videokártya és processzor nevet.
Az én 650 wattos tápom használtan gari nélkül volt 25 ezer XD
Mondjuk az egy corsair hx volt.
Szerintem teljesen normális dolog, ha legalább 600 wattos tápot akarsz a gépedhez, gondolva a jövőre is.
Itt egy belépőszintű 600 watt fölötti táp:
Corsair rm650x. Kicsit többe kerül, de megéri.
Gondolva a jövőre? Hallottam ezt már 2008 ban is, akkor azt mondták 800 watt alatt nem szabad venni gamer gépbe tápot, mert gondolni kell a jövőre - habár akkor épp az volt porondon, hogy 1-2 év és minden támogatja tökéletesen az sli\crossfire t, és mindenki dual gpu val nyomja majd(minimum, de 3-4 kártyát is vizionáltak sokan).
Belinkelsz egy használt, 4 éves tápot, ezzel igazolva hogy van jó minőségű 600 as táp ennyiért - ezt te sem gondolhattad komolyan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!