Mi lehet az oka ennek az FPS-ingadozásnak?
World of Tanks játékkal játszok. Észrevettem, hogy az FPS 76-ról rendszeresen lekúszik 58-ra, majd újra vissza. Mi lehet ennek az oka?
Eddig egy GTX 750-em volt, ami stabil 60 FPS-sel vitte a játékot. Most egy GTX 1050 Ti kártyám van, itt észleltem ilyen rendellenes működést.
Gondoltam tápra, de megnéztem, és mindkét kártyának ugyanaz a maximális fogyasztása (75 watt), a táp viszont a korábbi kártyát szépen működtette.
Mi lehet a gond?
milyen proci van mellette?
alapértelmezett grafika beállításokkal játszol vagy minden maxon?
Igen, az előző illesztőprogramot eltávolítottam (teljesen, DDU programmal).
Az újat az nVidia Experience programmal rakattam fel, így garantáltan a legfrissebb az illesztőprogram!
Egy AMD FX 6300-as proci van a gépemben.
A grafikai beállításokon minden maximumra van véve!
World of Tanks csak 2 magot használ az fx 6300 és az összes AMD procinak meg verébfing gyenge a 2 szálas teljesítmény
ezért van fps drop ,
válts intelre és a problémád megoldódik
Inkább ne menjünk bele ebbe az Intel VS AMD dologba.
Írtam, hogy az előző kártyával rendesen ment. A proci mindvégig ugyan ez volt.
Fáj, hogy a játék csak 2 magot használ ki, de emiatt nem fogok +pénzt beleölni a gépbe. Szép lenne, de sajnos az Intel tud pofátlanul drága is lenni, akármennyire jó lapka is.
Nem hiszem, hogy ez lesz a megoldás a problémámra.
De azért köszönöm neked a választ!
Már 2010ben is volt megoldás rá hogy az összes szálon tudjon futni a WoT, érdemes utána olvasni a lehetőségeknek !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!