Eviktor kérdése:
GTX 1060 vagy Rx 480? Illetve elbírná ezt egy cx 500?
Figyelt kérdés
Kicsit fejleszteném a PC-t. Ezt a két kártyát néztem ki - a 6GB illetve a 8 GB verziókat. Melyiket érné meg jobban, illetve miért? Jelenleg egy Corsair Cx 500-as táp van, elbírná ezt egy i5 4570 mellett?2017. ápr. 1. 12:50
11/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, eddig úgy néz ki az Rx 480 a nyerő.
2017. ápr. 1. 20:11
12/21 LeonScottKennedy válasza:
Ne hagyd magad megtéveszteni a vörös oldal képviselői által! Ígérgetnek fűt-fát, aztán egyszer csak játék közben a pofádba robban a géped. Ne engedj a vörös csábításának! CSATLAKOZZ A ZÖLD OLDALHOZ, URALJUK EGYÜTT A VGA PIACOT, MINT KÉRDEZŐ ÉS VÁLASZOLÓ!
13/21 anonim válasza:
#12.Mehetsz az EZO TV-re.
Ennyire elvakult valaki nem lehet mint te.
14/21 LeonScottKennedy válasza:
Asszem te nem kerülsz be a kiválasztottak közé, te nvidia gyűlölő eretnek! Isten kiválasztottjai csak az nvidia felhasználók lehetnek, akik túlélik az Ítéletnapot Jézus Geforce Krisztus második eljövetelekor. Távozz tőlem, hitetlen!
15/21 anonim válasza:
#14.Én nem utálom az nVidia-t csak épp az ilyen fanokat amilyen te vagy.
16/21 Trevor. válasza:
Nem is tudtam, hogy Magdi jehova tanúja. Az univerzum kiválasztott téged.
17/21 anonim válasza:
Ne CX500 legyen, hanem CX450M vagy 550M, azok sokkal magasabb minőséget képviselnek.
18/21 Brandon41 válasza:
Rx 480
#14 csak szólok hogy az nvidia sem tökéletes, pl gtx 970 botrány , valamelyik cicereg. Mostanában többször is mondták hogy rossz drivereket adnak ki. És attól hogy neked 1070-ed van attól még nem kell leratyizni a másikat csak azért mert esetleg nem volt rá elég pénz.
19/21 A kérdező kommentje:
Esetleg egy FSP Hyper 700w milyen? Tudom, hogy sok ehhez a géphez, de viszonylag jó áron van.
2017. ápr. 2. 10:07
20/21 anonim válasza:
#19.Nem jó.
Kb. egy belépő szintű táp magas áron.
Amik jók:
Corsair CX450m
Cooler Master G450m
Fractal Design Integra M
Be Quiet! Pure Power 10
Seasonic S12II
Olcsóbban:
Enermax Maxpro 400
Cooler Master Mastewatt Lite 400
Be Quiet!System Power 8 400W
Chieftec Force 450S
Corsair CX430
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!