Valamit elállítottam a biosban és minden működik csak a bios nem akar betölteni Van rá mod hogy betöltsön?
Mi az hogy nem akar betölteni a bios? Amikor elindítod a gépet külön F2, F8 (vagy egyéb, az általad beállított gomb) vad püfölése után lép be a BIOS beállításaiba.
Ha elindult a gép, akkor a bios is megy :D Az más kérdés, hogy nem tudod állítani.
Máris írom. Bekapcsolom a gépet, megjelenik a logó és felül hogy f12 ami a boot menű, megnyomom többször is de semmi.
Már az összes gombot végig nyomtam.
( Kár hogy nincs erre külön gomb )
Már megvan. Csak továbbra is ez van a Boot Sequnóence-be
this list specifies the order that the bios searches devices when trying find an operating system. Only devices that are preceded by a number are bootable (the Space key controls whether a particular device is
The default boot sequence will be initiated the next time the system is rebooted?
The default order will be:
Onboard or USB Floppy Drive
Onboard SATA Hard Disk
Onboard IDE Hard Disk
Any add in hard disk that are detected
(listed in the order that they are detected
whit USB Device usually being detected last)
Onboard or USB CD ROM Drive
Any other bootable add in devices that are detected
(listed in the order that they are detected
whit Onboard Network Controller usually being detected first)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!