Hány év egy laptop élettartama?
Figyelt kérdés
Már kétszer cseréltek benne winchester-t,de úgy vacak ahogy van.kb:7-8 éves fujitsu siemens.2017. márc. 31. 12:17
1/6 anonim válasza:
Én mindig azt mondtam, ha napi használatban van akkor 3év után minden nap ajándék amit hibamentesen üzemel. Nem véletlenül selejtezik le külföldön a gépeket és hozzák Magyarországra jó drágán eladni a használt üzleti gépeket.
Ha csak alkalomszerűen használod, akkor ez lehet a duplája is, max az akku idővel megadja magát.
2/6 A kérdező kommentje:
#1, köszi,mindennap használom,de csak internetezésre,hétvégén szinte egész nap megállás nélkül.
2017. márc. 31. 12:37
3/6 anonim válasza:
szinten fujitsu siemens amilo, napi hasznalatban, regebben ejnel nappal ment, lassan 10 es fel eves, semmj baja csak az aksi mar csak 15 percet bir.
4/6 anonim válasza:
Kérdés milyen gépről beszélünk, egy milliós értékű noti azért nem adja meg magát hamar (persze lehet a ventit ott is cserélni kell, meg újra pasztázni), a 70-80 ezres gépek meg kihúzzák az 1-2 év garit és örülhetsz ha utána elindul.
Átlagosan 3-4 év, kb ennyi idő alatt meghal a HDD, szépen telemegy porral, pasztát cserélni kell procinál, memória igények is nőnek stb.
7-8 év az már nagyon szép kor egy notebooknál.
5/6 anonim válasza:
Mi 2011 októberèben vettünk egy hp 630-at egyszer kellett ventit cserèlni, mèg a tèlen. Azon kívül csak annyi baja van hogy az akku teljesen elhasználódott. Ha nincs nagyon leterhelve akkor semmi baja, mèg a full hd filmeket is viszi külső monitoron.
6/6 anonim válasza:
#5 vagyok... Annyit mèg hogy a wincsi már csak 97%-os de persze benne van már 1000 napnál több üzemidő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!