7700k vagy Ryzen R7 1700?
Figyelt kérdés
Hosszú távra tervezve melyiket lenne érdemesebb venni.
Azt tudom, hogy jelenleg pár játékban még lemarad az az R7 1700, viszont a későbbiekben vajon előnybe fog kerülni a 8 mag/16 szál miatt?
4-5 évre tervezem a gépet, szeretném, ha addig nem kéne hozzányúlni, nem igénylem, hogy 4-5 év múlva is vigye maxon az új játékokat, csak menjen szépen minden.
Menjek most " biztosra " az I7-el, vagy érdemesebb lehet kockáztatni az R7-el?
Ram fixen 32GB menne mindkét esetben, illetve a VGA egy GTX 1080 lenne, esetleg Ti ha úgy jön ki a keret.
Április végén szeretném venni a konfigot, így addig kétlem, hogy bármi nagy változás lenne a két CPU között.
2017. márc. 28. 20:36
1/8 anonim válasza:
Ha csak játékra kell akkor kb mindegy, ha videóvágás/renderelésre is kell akkor Ryzen.
2/8 anonim válasza:
Ryzen 7 1700 @ 4Ghz.
Van már játék, ami 16 szálat is leterhel akár.
3/8 szántóvető válasza:
bocs az offért.2-es milyen játék az?akkor egy i5-ős konfigon szaggat?
4/8 MGéza válasza:
Ryzen 1700k vs I7-7700k, OC ramokkal, OC. Eléggé anyakára hág az Intelnek, be is előzi gyakran. Szóval kérdés, ha már ilyen procit veszel, az egyébre mennyit áldozol, OC nélkül gondolkodva I7-7700k erősebb. https://www.youtube.com/watch?v=RZS2XHcQdqA&t
5/8 anonim válasza:
Mindenképp reyzent választanám helyedben
6/8 anonim válasza:
7/8 anonim válasza:
Eddig csak AMD procis gépem volt, de most eljött az idő és habozás nélkül váltok 6700k-ra. Minimum 5 évig nem kell aggódnom a processzor miatt. (szerintem)
8/8 szántóvető válasza:
nekem nem ez jött le a cikkből de mindegy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!