Milyen laptopot vegyek? 15L
Sziasztok:D Szeretnék már végre venni egy saját laptopot, de sajnos egyáltalán nem értek a témához. >< Szóóval, igazából komoly kikötéseim sincsenek, csak annyi, hogy kényelmes legyen a használata, ne legyen túl drága, és fusson rajta a Lol^^
De ha gondoljátok, segíthettek abban is, hogy milyen szempontok alapján válasszak, meg esetleg ajánlhattok márkákat, mert teljesen hülye vagyok ebben a témában ><
Ha te gyűjtötted össze rá a pénzt, akkor respect..15évesen.
Ha pedig a szülők vennék, akkor fogalmazd már át a kérdést, hogy "milyen laptopot vegyenek nekem"
Azzal sem lenne amúgy bajom, mert sajnálni nem sajnálom, ha megtehetik, miért ne.
"kényelmes legyen a használata"
Ezt hogy érted? Mindegyiket egyformán kell...
"ne legyen túl drága"
Ha már van egy összeg, könnyebb válaszolni.
"majd dolgozok, vagy ilyesmi"
Mi az az 'ilyesmi'? :DD
Legelőször szerintem azt kellene eldöntened, hogy mennyit szeretnéd majd a jövőben hordozni. Ha keveset, akkor 15.6 col-os géppel járnál jól, esetleg 17.3-assal (bár azok drágábbak), ha pedig sokat hordoznád, akkor kisebb, mondjuk 14 col-os, de inkább 13.3-as.
Plusz, legyen-e Windows rajta, vagy tudsz rá tenni, bár ha nem értesz a témához, akkor szerintem csak tetetni fogsz rá valakivel?
Nagyobb méretben ezek lehetnek jó vételek (szerintem):
Kissebben ezek:
Bár ha nyáron akarsz venni gépet, addig még úgyis változni fognak az árak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!