8GB ram elég még játékra?
Sziasztok!
Van egy félgépem, amiben még nincs ram.
(i5 proci, 400w bequiet táp, asus trooper b85 lap, hyperx fury ssd, zalman z11 ház, gtx750ti vga)
Az alaplapon csak 2db memória slot van. Ismerősöm által elég olcsón hozzá tudnék jutni 2x4GB ramhoz. Mit gondoltok?
Mindenképp kell ma már a 16GB memória?
CS:GO, Blade and Soul - ezekkel játszanék leginkáb
de tervben van a Battlefield 1 is, meg néhány újabb játék.
Jelenleg egy másik géppel játszok (átmenetileg), amiben még a régi 4GB DDR2-es memória van. Legtöbb játék még ennyivel is elfut (legalábbis amiket próbáltam eddig: GTA V, Fallout 4, Mad Max, Far Cry Primal, Shadow of Mordor, Mortal Kombat X), szóval már a 8GB is nagy előrelépés lenne, illetve olcsón jutnék hozzá..
Mit gondoltok?
Köszi előre is:D
8GB nem elég,ha high-ultra beállítással akarsz játszani FULLHD-ban!
Nekem alapból amikor bekapcsol a gép, akkor megy a háttérbe a windows alap dolgai+ steam,origin,ts3,chrome!Így fogyaszt 4-5GB-ot a gép alaphelyzetbe!Witcher3-at beindítom, minden ultrán!KB 13-14GB-ot eszik meg ramból!
Gépem:
i7-4790k 4.4GHz
Asus z97-a
16GB DDR3 1866Mhz
GTX 1080 G1 8GB GDDR5X
FSP Raider 650W
Nekem nem elég a 8GB :D Nem felvágásból írtam ezeket le...
szegény tuning proci, ilyen táp mellett :D
Én sokáig használtam i5 4690k-t gtx 970-nel meg 8gb rammal, ha nem volt felcsapva 16x élsimításra a játék minden szépen futott.
Én megvenném a 16-ot, ha nem lenne ilyen drága.. nem rég még feleannyiba ment, mint most.
12-ezerért volt 8GB, most meg..
Akkor szerintem 1x8 lesz, ha kevés akkor marad a bővítés..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!