Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » SSD-n mi foglalhat ennyi helyet?

SSD-n mi foglalhat ennyi helyet?

Figyelt kérdés
Van egy 240gb-os ssd-m, amiből 223gb hsználható. Azt irja, hogy 73,8gb szabad. De ha megnézem a cuccokat és összeszámolom akkor csak 128gb használt. És ez alapján 95gb-t nak kéne szabadnak elnnie. Hol van a maradék 22GB? Vagy van valami rejetett dolog rajta?

2017. márc. 25. 20:47
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Kijelöltem a C teljes tartalmát és kiirta.
2017. márc. 25. 21:57
 12/13 A kérdező kommentje:

Most kitöröltem egy csomó cuccot.

223-ból 110 használt. De csak 96,2 szabad. Tehát kb 16gb még mindig nincs meg.

2017. márc. 25. 22:01
 13/13 CspCsj ***** válasza:

A rendszer-visszaállítási pontok rejtett mappáját (C:\System Volume Information) is érdemes ellenőrizni.

Persze nem közvetlenül (bár az icacls parancssori utasítással lehet jogosultságot szerezni) hanem a rendszer-visszaállítási beállításoknál:

Rendszervédelem > Konfigurálás > kiírja a méretet, illetve itt törölheted a teljes tartalmat. (vagyis az összes visszaállítási pontot)

Windows 10 esetén kis segítség: (Konfigurálás pont a Létrehozás fölött)

[link]

2017. márc. 26. 00:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!