Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Vennék egy GT9600-ast megéri?

Balu14552991 kérdése:

Vennék egy GT9600-ast megéri?

Figyelt kérdés
Hát alapjából nem akarok nagy gépre költeni és a VGA-t is használtan venném meg 2,000Ft-ért ami szerintem nem olyan sok érte erről a kártyáról lenne szó a gépem 4gb ddr2-tőt tartalmaz core 2 duo e8400-s procival nem akarok sokat áldozni VGA-ra de akarom hogy pár játékkal menjen ha alcsaony beállítással akkor avval tudnátok nekem ilyen játékokat mondani amivel elmegy ez a régi videókártya ha minnél többen írnátok annál jobb lenne írjatok játékokat ami futatható eme konfiggal válaszókért pozitív és a lényeg hogy sok játékot írjatok! [link]
2017. márc. 25. 17:03
 1/7 anonim ***** válasza:

Crysis 3 szintű játékot HD felbontáson elvisz, de a proci miatt sokat fok akadni, ezért azt cserélném egy ilyenre:

[link]

Ez pont 2x erősebb az E8400-nál.

Az a VGA 2E-t megér, az említett XEON-hoz egy GTX750 2gb vagy R7 360 2GB lenne ideális, de az 20k körül van.

Illetve 6GB ram.

2017. márc. 25. 17:11
 2/7 A kérdező kommentje:
Köszi a választ ment a pozitív ha lecserélném tuti nem quadcore lenne hanem i3-i5 széria + alaplapcsere :) de sokat kellene rá gyűjtenem ezért még maradok ennél. Hozzá képest eléggé mennek ezen is a játékok! Csak még kéne játék amin működik és igazad van hogy a felső Quadcore széria is jól teljesít ott is ellehet gondolkodni de elég sokat is fogyaszt
2017. márc. 25. 17:24
 3/7 anonim ***** válasza:
Ja Cysis3 hd... legfeljebb full lowon.
2017. márc. 25. 17:29
 4/7 anonim ***** válasza:
De Badabummnak igaza van. A proci még azt az öreg gt9600-ast is limitálná.
2017. márc. 25. 17:30
 5/7 anonim ***** válasza:
Én játszottam ilyenen Crysis 3-at 1280x1024-ben, ami kicsit magasabb is a HD-nál nem emlékszem milyen beállításon de teljesen élvezhető volt, csak akadozott, akkor vettem egy GTX750 1GB-ot (sajnos azokra hallgattam akik szerint a 2GB-ot nem használja ki, alig volt 3k-val drágább), továbbra is akadt csak ekkor már tudtam, hogy nem a VGA a ludas. Betettem egy X5450-et és azonnal minden gond megszűnt.
2017. márc. 25. 17:45
 6/7 A kérdező kommentje:

Tudom de ha erősebb 4 magos Quadcore-t veszek sokkal lehet drágább vagy kiseb mint tudásbán a gép nem is nekem lesz hanem egy ismerősömnek akivel jóba vagyok és inkább ilyen játékok érdekelnek hogy megy rajta a GTA Vice City

GTA-tól mondjuk a GTA 4-ig,Farcry 1-3,Battlefield2-3-4,Crisys mint ahogy írjátok meg esetleg a Sims és még ezen kívül valamilyen autós régebbi need for speed anyám tyúkja... :)

2017. márc. 25. 18:54
 7/7 A kérdező kommentje:
Az i3-hoz akartam hasonlítani
2017. márc. 25. 18:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!