Hogyan csináljak 1 egyész partíciót?

simán :D mikor telepíted törlöd mind2 partíciót és leformázod egybe az egészet utána meg arra az egyre dobod rá a wint. :) am ha az zavar h letűnnek a dolgok akk csináld azt amit én (500 GB-os winyóm van csak h értsd a méreteket :D):
2 partícióm van DE:
első: (C-meghajtó) 40 GB-os tárhely ami bőven sok azoknak a programoknak amik mindenképp win mellé települnek meg a win-nek egybe véve is :D
második: (D-meghajtó) 450 GB, ezen vannak a dolgok amiket google chrome-al letöltök, az egyéb letöltések, filmek, zenék, ide telepítem a játékaimat stbstb :D
nemtom mekkora a winyód de mondjuk egy kb 15-20 GB elég win xp-nek és úgy kb 25-30 kell win 7-nek vagy vistának...hogy nyugodtan dolgozhasson, persze 10 gigát nem töltesz fel xp esetében win7 nál is max 20at de töredezettségmentes<ítéskor fontos hogy legyen bőven hely!
és mielőtt újra telepíted a géped a win particiorol ments át minden fontosat a másikra vagy ird ki v vmi :)

jah igen és nekem van 10 gigányi vész tárolóm ha vmi balul ütne ki ott tartom a win biztonsági mentését, arról csak akkor bootol ha én azt akarom :)
előző vok
jah igen még vmi:
üdv. Vilchieque 18/L

Ez Te voltál? http://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__programok__8..
Ha igen,újból leírom: Nem lehet,hogy rossz partíció-t töröltél? Mivel a régi progijaid meg maradtak az csak abban az esetben lehet ha igazam van.
Tehát mint Te is írtad letörölted a D-t. De a Windows alapból C-re települ. A helyedben újra kezdeném a telepítést és ott állítanám be a partíciónálást. Bővebben itt: [link]
vagy itt:) [link]

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!