Jó ez a konfig?
Táp: CODEGEN 400W
Alaplap: Gigabitye GA-H110M
Processor: Intel Pentium G4500
RAM KINGSTON Hyperx DDR4
SSD: KINGSTON SSDNOW 120GB
Elég neki ez a táp?? Nem nyírja ki?
Táp alapjába véve elég lenne, de nem túl ajánlott típus..
Alaplapot csak bios frissítés után tudod használni azzal a cpu-val, ssd lassú és drága.
"Nem nyírja ki?" Háát ez elég érdekes kérdés, ugyanis nálam 1db chieftec iarena és 1 db gps szállt el eddig, illetve 1 db HEC tápegység! Amikből az iarena, és a hec vitte magával a lapokat is!
Unokatesómnál pedig elszállt 1db codegen, és 1db mtech, ami nem vitt el semmit sem... Tehát igen, a vélemények eléggé eloszlanak! Azt még persze el szeretném mondani, hogy a codegen 6 évet szolgált nála, és a ventije előbb ment tönkre, mint maga a tápegység!
Ennek ellenére, még mindíg azt mondom, ha félted a gépedet, akkor valamilyen jobb fajtát tegyél bele! be quiet pure power l9-em volt, ezzel nagyon meg voltam elégedve, ill. a chieftectől a ctg vált be eddig, most pedig 1 öreg corsair hx tápom van, amikkel szintén meg vagyok elégedve!
bq system power8 400w bőven elég ide, még ha vga-t is raksz bele! Vagy a cx450m a corsairtól!
G4560 jobb lenne.
Táp veszélyes, akár el is füstölhet tőle minden.
H110m az jó, de csak bios frissítés után támogatja az említett processzort.
#1.Mercury táp egy ismerősnél 10 éves korában adta meg magát és nem vitte magával a gépet.Szóval talán 1-1 db használható tápnak sikerül.
Kérdező:
Szerintem legyen inkább egy Force 350W,az nem nyírja ki a gépet és csak olyan 8K körül van.
Kicsit többért System Power 8 vagy Enermax Maxpro.
G4560 nem lenne rossz de gondolom nem fér bele egy drágább lap.
msi B250 alaplap kell hozzá ...
ami támogassa
intel G4500
i3 7100
i5 7600
i7 7700
-----------
msi H110 pro d
intel G4400
core i3 6100
i5 6500,6500,6600
i7 6700
pentium g4560
gigabyte ga-h170m
az ssd kicsi,nem javaslom
a táp ősöreg,több mint 10 éves.hogy mennyit bír azt senki nem tudja..
Akkor leírom hogy legyen:
G4560
MSI B250M PRO-VD
ADATA SP550 240GB
Be Quiet!System Power 8 400W
RAM maradhat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!