Szerintetek Gamer pcbe felesleges 1AMD Phenom II X6 1055T Boxed?
Figyelt kérdés
felesleges 1 ilyen 1 gamer pcbe HD 5870 vapor x mellé?
AMD Phenom II X6 1055T Boxed vagy jo a AMD Phenom II X4 965 Black Edition Boxed is?
2010. máj. 11. 19:06
1/10 anonim válasza:
Én nem venném meg az AMD "kezdő" 6 magosát (mert ha jól tudom ez az első hatmagos procijuk, de lehet hogy nem vagyok most képben). Én 965BE-t vennék vagy egy jobbacska Core i7-est, ha már ennyi zsozsóm lenne.
2/10 valaki22222 válasza:
A 965 játékra épp megfelelő viszont nem biztos hogy a kiválasztott alaplap nem képese megfelelő tápellátást biztosítani számára, az 1055T inkább csak video vágáshoz/szerkesztéshez kell. i7 et meg ne vegyél mert drága és nem fogsz semmi külömbséget tapasztalni közöttük a játékokban mert ott ink a vidkari számít
3/10 anonim válasza:
mivel egy tucatnyi game használja rendesen! ki a 4magot, éppezért játékra értelmetlenség ilyen proci. Rajzásnak persze megteszi, de addig csak pihen a +2 mag amíg te játszol. Órajel kell még mindig a 4 mag mellé, nem +2mag
4/10 valaki22222 válasza:
Az órajel is megvan mert a 965 3,4GHz-n megy alapból...
6/10 anonim válasza:
nem hinném hogy felesleges mert a jövőre is gondolni kell
7/10 anonim válasza:
Nah szóval.
Mindenhol híresztelik hogy felesleges a 4 mag is. nem hogy 6!
VISZONT:
Gondolkozzatok!
Van egy játék pl GTA4
3 féle profi:
2 magos, 4 magos, meg egy 6 magos
2 magos magonként dolgzik mondjuk 90-100%-on
4 magos dolgozik mondjuk magonként 60-70%-ot
6 magos meg lehet hogy 40-50%-on
Én személy szerint 965-öt vennék :) Meg 10 ezerért egy nagyon jó kis léghűtűt és meghet a 4ghz :)
8/10 anonim válasza:
a profi az proci akart lenni :)
9/10 anonim válasza:
ez a GTA IV-es dolog azért nem így van azt te is tudod ugye? elég 2 mag is, csak magas legyen az órajel!! a 6 teljesen felesleges játékhoz.
10/10 bazsko válasza:
Gamer PC-be x6??? minek? a játéktesztek alatt az x6-os procit simán lenyomta az x4! annyit csinálhatsz hogy veszel x6-ot... letiltasz benne 2 magot és 9mb chaces AMD 4 magos procit szerzel! ilyen senkinek sincs :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!