Nagy a különbség?
Figyelt kérdés
választás elött állok. Van egy gépem benne egy ócska procival na most láttam hogy az én alaplapomba a legjobb proci ami belemegy az a core 2 quad q9650 olyanokat néztem utközbe megláttam olcsobban egy másikat ezmeg ez: core 2 quad q9400 azlenne a kérdésem hogy ha minden más egyenlő mekkora a különbség mint erő?2017. márc. 23. 07:08
1/14 Derwer válasza:
2/14 A kérdező kommentje:
Az úgy cunci.
Köszönöm a válaszod. Megy a zöld pacsi.
2017. márc. 23. 10:18
3/14 anonim válasza:
Vedd meg aztán toljad a gétéjaötöt, hátha értelmesebb leszel és megtanulsz belőle legalább angolul, ha már magyarul nem megy...
4/14 A kérdező kommentje:
Az értékelésed alapján és ezekkel a beszólásokkal azon csodálkozok hogy még te tudsz magyarul. De azért köszi megy a piros pacsi ;)
2017. márc. 23. 12:36
5/14 anonim válasza:
Engem aztán nem hat meg az értékelés. Ha 15% lenne se érdekelne, de a te kérdésed itt fog virítani még évek múlva is, és sokan fognak derülni, meg szörnyülködni is egyúttal.
6/14 A kérdező kommentje:
Bocsi már de erre mit csináljak dicsérjelek meg? Azledt volna a legjobb megoldás ha vissza se szólok.
2017. márc. 23. 17:01
7/14 anonim válasza:
alaplap proci ram cserével jobban járnál
8/14 A kérdező kommentje:
Azlenne a terv az alaplap cserén kívül próbálok valami jó gépet kovácsolni ami viszi jól a 2 éves játékokat minimum lowon.
2017. márc. 23. 17:43
9/14 Derwer válasza:
Én erre a gépre egy fillért se költenék már.
Teljesen elavult architektúra, főleg játékok esetén.
10/14 A kérdező kommentje:
Azért mert Dell?
Vagy kifejtenéd jobban légyszi.
2017. márc. 23. 18:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!