Miért csinálja ezt? (Geforce GTX 1060)
Figyelt kérdés
Minden játék közben amit eddig próbáltam(mass effect 2,3, far cry 4, tomb raider) fps droppokat látok. Szabályosan 2-3 másodpercenként 60 ról lemegy 56 ra. Folyamatosan ezt csinálja, a gépigényem bőven meghaladja a játékokhoz szükségest!2017. márc. 22. 16:14
2/10 anonim válasza:
A gépigény azt jelenti, hogy Full HD high szinten minimum 30 fpsed lesz. Az 56 még bőven jó.
3/10 A kérdező kommentje:
intel core i5 4690k
de ez ugral, nem kéne neki. edddig ment jól
2017. márc. 22. 16:53
4/10 anonim válasza:
Na mert most nem megy jól? Ha kikapcsolod a mérőprogramot észre sem veszed a különbséget.
5/10 anonim válasza:
GameDVR-t kapcsold ki, gondolom megy a Shadow Play is, és az a 2 nem szereti egymást.
6/10 anonim válasza:
kapcsold be a V-sync et és jó lesz.
7/10 anonim válasza:
felettem lévő: Hogy kapcsolja be jobban?
60 fps e azért van mert már be van nyomva. Ha meg ledroppolja akkor szart se ér....
8/10 anonim válasza:
Akkor ha bevan kapcsolja ki, v-sync nek van néha olyan tulajdonsága ami ezt produkálja, pl néha grafikai bugok eltűnnek tőle néha pedig többet árt mint használ ez 1 alternativa amit ki kell próbálni.
9/10 anonim válasza:
Nem tudom, de nekem Dying Light során 30-at is szokott liftezni az FPS szám, és nem különösebben foglalkoztat.
10/10 A kérdező kommentje:
megpróbálom amit irtatok de alapvetően ez nem egy játékból fakadó fps drop, mert nem bírja a gépem. Ez egy driveres hiba lehet, mert a far cry 4 t leveszem low-ra és 60 ról ugrál le úgyan úgy 56 ra! Nincs köze a gépemhez olyan szinten, hogy nem bírná a játékot. egy 1060 elég sokat bír...
2017. márc. 23. 07:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!